Aišku, dabar jos einamos pareigos, dažniausiai susijusios su kelionėmis po pasaulį ir pastangomis suteikti žmonėms džiaugsmo, iš esmės skiriasi nuo to, kuo karališkosios šeimos narė kitados užsiimdavo.

Pačioje pradžioje K. Middleton darbavosi savo šeimai priklausiusioje, tėvų Michaelo ir Carole Middletonų įkurtoje įmonėje „Party Pieces", tiekusioje įvairioms šventėms būtinus reikmenis. Septynmetės K. Middleton atvaizdą galima išvysti vienoje įmonės reklamoje, kurioje būsima kilmingoji pozuoja kartu su Pippa ir Jamesu – penkerių ir dvejų metų seserimi bei broliu, rašoma portale instylemag.com.au.

Maždaug įpusėjusi trečiąją dešimtį, jau bičiuliaudamasi su princu Williamu K. Middleton turėjo galimybę lavinti savo stiliaus pojūtį tam tikrą darbo dienos dalį rūpindamasi aksesuarų tiekimu vienoje iš Jungtinėje Karalystėje veikiančių prestižinių mažmeninių parduotuvių „Jigsaw". Čia jai jau tekdavo susidurti su varginančiu fotografų persekiojimu, rašoma dailymail.co.uk.

2008 metais laikraštis „Evening Standard" susisiekė su viena iš „Jigsaw" įkūrėjų Belle Robinson ir uždavė keletą klausimų apie kitados pasamdytą darbuotoją. Jokio purvo buvusi darbdavė tikrai neliejo. Atvirkščiai – ji negailėjo pagyrų dabar kunigaikštiene tituluojamai moteriai.

„Per pietus ji sėdėdavo virtuvėje ir šnekėdavosi su kiekvienu, pradedant sunkvežimių vairuotojais ir baigiant buhalterėmis. Ji visiškai nebuvo išpuikusi", – sakė leidinio kalbinama B. Robinson.

Taip buvo tada, kai paparacai dar tik pradėjo sekti kiekvieną K. Middleton žingsnį. Vis dėlto nepaisant nuolatinio dėmesio, būsima karališkosios šeimos narė, pasak B. Robinson, visada sugebėdavo išlikti maloni.

„Kartais prie kelio išsirikiuodavo televizijos reporterių komandos. Bet sykį paklausta, ar nenorėtų pasinaudoti užpakaliniu išėjimu, ji atsakė, kad jie nenustos vaikytis, kol neturės nuotraukos, todėl protingiausia būtų tiesiog išeiti, leistis nufotografuojamai ir tada jie paliks mus ramybėje", – prisiminė B. Robinson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)