Vos 51 minutę vykusi teniso partija baigėsi akivaizdžia britės pergale ir visiškai nesuprantamu S. Williams pralaimėjimu. Laimėjusi pirmą mačą 23 Didžiojo kirčio turnyrų nugalėtoja tiesiog nesugebėjo susikaupti.

„Žinau, kad galiu daug kartų geriau žaisti. Tačiau galvoje tiek daug dalykų, kad neturiu net laiko dėl pralaimėjimo pajusti šoką. Žinoma, nesu geriausios sportinės formos“, – tuomet kalbėjo S. Williams.

Galiausiai ji nusprendė atskleisti tikrąją pralaimėjimo priežastį tik po kurio laiko. Anot amerikietės, likus kelioms minutėms prieš dvikovą su brite, „Instagram“ tinkle ji sužinojo, kad iš kalėjimo paleistas jos netikros sesers Yetunde Price žudikas.

„Negalėjau šios minties išmesti iš savo galvos“, – aiškino „Time Magazine“ 36 metų tenisininkė.

Robertas Edwardas Maxfieldas 2003 metais Los Andžele nušovė tuomet 31 metų Y. Price ir 2006 metais buvo nuteistas 15 metų kalėjimo. Dėl gero elgesio jis išleistas iš kalinimo įstaigos anksčiau laiko.

„Man visai nesvarbu, kas ten nutiko. Mano sesuo dėl gero elgesio tikrai nesugrįš. Tai yra nesąžininga, ji daugiau manęs negalės paimti už rankos“, – apgailestavo S. Williams.

Ji šią savaitę Sinsinatyje vykstančio turnyro antrame rate nusileido Petrai Kvitovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)