Kitą savaitę šefas pasidalins dar vienu – ėriuko receptu, kuriam šis padažas taip pat puikiai tiks.

Padažui reikės:

  • 60 g jautienos sultinio
  • 15 g sviesto
  • 10 g pomidorų pastos
  • 5 g kadagio uogų
  • 2 g akmens druskos
  • 1g pipirų „Tellicherry“
  • 30 g džiūvėsėlių
  • 15 g petražolių

Gaminimas:

  1. Džiūvėsėlius sutriname su petražolėmis, kad šie taptų žalios spalvos.
  2. Iš anksto išverdame jautienos sultinį.
  3. Į sultinį sudedame sviestą, pomidorų pastą, kadagio uogas, druską, pipirus.
  4. Viską pakaitiname ir truputį nugariname, kol padažas tampa tirštos konsistencijos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)