„Namuose turėjome problemų, tačiau čia buvome labai susikaupę ir dėjome staigų žingsnį į priekį nesukeldami sau nerimo. Žinojome, kad galime greitai įmušti, tą padarėme ir toliau mėgavomės futbolu“, – stovėdamas ant dirbtinės LFF stadiono vejos, kuri prieš rungtynes ispanams kėlė nemažai nerimo, kalbėjo du kartus kamuolį į „Žalgirio“ vartus pasiuntęs Nolito.

Kaip paaiškėjo vos susitikimui prasidėjus, visos „Sevilla“ trenerio Pablo Machino šnekos apie galimas bėdas ant sintetinės dangos Lietuvoje, tebuvo tik saugus apsidraudimas.

Juokauti nenusiteikę Ispanijos futbolo grandai ramiai peržengė „Žalgirio“ barjerą, kamuolį į šeimininkų vartus du kartus pasiuntę per pirmas 7 minutes.

„Mušė kas norėjo ir kaip tik norėjo, – galutinį rungtynių rezultatą apibūdina „Sevilla“ klubo oficialus puslapis. – Futbole ne viskas būna logiška, tačiau šį kartą „Sevilla“ padarė viską, kad rezultatas tikrai būtų logiškas.“

Didžiausias Ispanijos sporto portalas „Marca“ taip pat pernelyg nesureikšmina „Sevilla“ iškovotos pergalės Vilniuje.

„P. Machinas su komanda gerai atliko namų darbus“, – konstatuoja „Marca“ žurnalistas, pažymintis, kad Sevilijos ekipai paskutiniame atrankos etape teks susidurti su šiek tiek pajėgesniu varžovu – Olomouco „Sigma“ iš Čekijos.

Anot portalo AS, „Sevilla“ futbolininkams rungtynės Vilniuje buvo tarsi gera treniruotė.

„P. Machinas nusprendė nerizikuoti – į aikštę metė pajėgiausią sudėtį. Ir štai turime rezultatą. Puikus „Sevilla“ pasirodymas Vilniuje nepaliko dvejonių, kuri komanda yra vertesnė žengti į kitą etapą. Pirmasis kėlinys „Sevilla“ komandai buvo tarsi gera treniruotė kovos sąlygomis, kurią sėkmingai atlikę futbolininkai išėjo ilsėtis pirmaudami 3:0“, – rašo AS.

Tuo metu „Mundo Deportivo“ kerta kur kas skaudžiau.

„Sevilla“ parodė, kad prieš savaitę „Ramon Sanchez-Pizjuan“ stadione fiksuotas rezultatas tebuvo atsitiktinumas. Vilniuje nugalėta silpna komanda, kurios šį kartą neišgelbėjo nė tikru herojumi prieš savaitę Ispanijoje buvęs vartininkas Džiugas Bartkus“, – rašo „Mundo Deportivo“, – „Žalgiriui“ su kamuoliu netgi sunkiai sekėsi pereiti vidurio liniją. Totalinis Sevilijos pranašumas atsispindi ir rezultate. Meistriškumas nugalėjo ir „Žalgirį“, ir dirbtinę LFF stadiono dangą.“

„Darbas Vilniuje atliktas nepriekaištingai. Jį užbaigti reikia paskutiniame etape – išvyka į Čekiją „Sevilla“ futbolininkų laukia jau kitą savaitę“, – įvykius apibendrino „Cadena Ser“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)