Latvijos čempionė „Spartaks“ sieks likviduoti vieno įvarčio deficitą, savo ruožtu „Sūduvai“ pakaktų ir lygiųjų.

T. Ražanauskas pasidalino mintimis apie darbo pradžią „Spartaks“ klube bei ketvirtadienio atsakomąją akistatą.

– Koks įspūdis grįžti čia, kur ir pačiam teko žaisti?

– Visada malonu grįžti, aplinka nėra svetima, čia praleidau pusę metų, tad atsiminimai – tik geri.

– Kokios mintys prieš rungtynes, ką spėjote su komanda nuveikti?

– Vadovavau keturioms treniruotėms. Komandos nuotaikos geros, esame pasiruošę kautis. Nieko dar nėra prarasta, viskas mūsų rankose, aikštėje reikės įrodyti, kad esame pajėgūs kovoti dėl bilieto į kitą etapą. Viskas priklausys nuo noro laimėti, nuo žaidėjų atsidavimo. Kalbant apie komandos nuotaikas, atvykome pakiliai nusiteikę, esame pasiruošę kovai.

– Ką pastebėjote pirmose komandų rungtynėse?

– Tai apylygės ekipos. Niekas neturėjo ypatingo pranašumo. Gal kiek „Sūduva“ – brandesnė, yra daugiau žaidėjų iš praėjusio sezono. Bet ir „Spartaks“ turėjo šansą įmušti. Ketvirtadienį laukia panašios rungtynės kaip ir Rygoje. Ruošiamės įvairiems scenarijams. Mums nebus kur trauktis – reikės mušti įvartį. Tad manau, rytoj turėtų būti tikslių smūgių.

***

Jei Marijampolės „Sūduvai“ pavyks išlaikyti svečiuose įgytą persvarą prieš Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) klubą, lemiamoje kovoje dėl vietos UEFA Europos lygos grupių etape Lietuvos čempionai grumsis su stipriausia Škotijos ekipa Glazgo „Celtic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)