Praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos finalininkai dominavo viso susitikimo metu ir savo žiūrovų akivaizdoje triumfavo 4:0.

„Liverpool“ ekipai po įvartį pirmajame kėlinyje įmušė Mohamedas Salah ir Sadio Mane, o pastarasis dar vieną tikslų smūgį pridėjo 53-ąją minutę.

88-ąją minutę šeimininkų treneris Jurgenas Kloppas pakeitė pirmojo įvarčio autorių M. Salah ir vietoje jo į aikštę išleido Danielį Sturridge'ą, o šis keitimas labai greitai davė vaisių.

D. Sturridge'ui prireikė vos kiek daugiau nei 10 sekundžių aikštėje tam, kad pelnytų savo pirmąjį sezono įvartį – anglas pirmu prisilietimu prie kamuolio pasiuntė jį į vartus po kampinio.

Vienais naujojo „Premier“ lygos sezono favoritų laikomi „Liverpool“ futbolininkai tapo čempionato lyderiais. Jie aplenkė Londono „Chelsea“ ekipą, kuri sezoną pradėjo pergale 3:0.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Southampton“ ir „Burnley“ klubai pasidalino po tašką sužaisdami lygiosiomis 0:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)