Su DELFI susisiekė vilnietis Artūras, kuris papasakojo neįtikėtiną istoriją – prie upės įvyko žiaurus konfliktas.

„Vakar, prie Vilnelės, Belmonto gatvėje, vyko konfliktas, paupy sėdėjo kelios merginos su vaikinu ir jų link pradėjo bėgti du agresyvus vyresnio amžiaus vyrai. Vienas jų buvo su ginklu (galbūt žaisliniu, o gal ir ne) ir pradėjo mušti su merginomis buvusį vaikiną", – teigė liudininkas.

"Agresyvūs vyrai jaunuolį įmetė į vandenį, pradėjo skandinti, stipriai sumušė. Vėliau jie tą sumuštąjį išvilko iš vandens, numetė ant kranto ir toliau daužė, o merginos garsiai rėkė „Valiera ne, Valiera ne“. Be viso to, tie vyrai ir panelėms į veidą buvo tą ginklą atkišę", – pasakojo Artūras.

Į įvykio vietą atvyko du policijos pareigūnų ekipažai, visus susodino į automobilius ir išsivežė“, - DELFI rašė susirūpinęs vilnietis.

Apie šį įvykį Vilniaus policija informavo įvykių suvestinėje.

Policijos duomenimis, rugpjūčio 8 d., apie 21.30 val., Vilniuje, Belmonto g., viešoje vietoje prie upės, kilus konfliktui tarp nepažįstamų asmenų, A. J. (gim. 1959 m.) būdamas neblaivus pagrasino į ginklą panašiu daiktu 1998 m. gimusiai L. K., tuo kitų asmenų akivaizdoje demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams ir trikdydamas visuomenės rimtį ir tvarką. Įvykio vietoje rastas ir paimtas pneumatinis šautuvas „Gamo“. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Visgi, policijos aprašomame įvykyje nepaminėtas joks stipriai sumuštas vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)