A. Gudžius jau buvo suplanavęs ne tik kaip lenks galvą, kad jam šį vakarą užkabintų Europos auksą, bet ir kaip grįš penktadienį vakare į Lietuvą.

Organizatoriai dėl besikeičiančių oro sąlygų nusprendė nerizikuoti ir apdovanojimų ceremonijos nerengs tačiau tai visiškai sumaišė lietuvio ir visos jo komandos planus. Jau buvo atsiskaityta su viešbučiu, kuriame disko metikas gyveno ir užsakyti bilietai.

Lietuvos delegacija dar svarstė įvairius scenarijus, aiškinosi, kokios galimybės nieko nekeičiant atsiimti medalį, tačiau vis dėlto nusprendė keisti bilietus ir dar Vokietijos sostinėje kiek užtrukti.

Organizatoriai teigia, kad disko metikų apdovanojimo ceremonija vyks rugpjūčio 10 d. 17.00 val. Lietuvos laiku.

Visos Europos čempionato apdovanojimo ceremonijos vyksta prie Kaizerio Vilhelmo atminties bažnyčios specialiai sumontuotoje erdvėje.

A. Gudžius, treneris Vaclovas Kidykas ir sportininko kineziterapeutas Tomas Bendaravičius į Lietuvą grįš rugpjūčio 11 dieną 13.05 val. per Rygą.

Priminsime, kad A. Gudžius trečiadienį vykusiame finale dramatiškai, paskutiniu metimu (68,46 m) išplėšė auksą iš švedo D. Stahlio rankų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)