Diana buvo vienas dažniausiai fotografuojamų (ir aptarinėjamų) žmonių pasaulyje, princas Charlesas jautėsi jos užgožtas. Baimė, kad kažkas gaus daugiau dėmesio už jį, tapo viena didžiausių silpnybių.

Vakarėlių planuotoja, karalienės pusseserė Elizabeth Anson sakė interviu „People“: „(Diana) tapo labai elegantiška gražuole blondine. Jie nuvyko į Velsą ir tada princui Charlesui dingtelėjo: „Jie atėjo pamatyti mano žmonos, ne manęs.“

Princas Charlesas pavydėjo šlovės ne tik Dianai, bet vyresniajam sūnui Williamui po jo ir Kate Middleton vestuvių.

Biografijos (kuriai oficialiai nebuvo duotas sutikimas) apie princą Charlesą „Prince of Wales, Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles“ autorius Tomas Boweris teigia, kad princas Charlesas jautėsi uzurpuotas Middletonų ir atskirtas nuo anūkų princo George‘o ir princesės Charlottės, kai Williamas ir Kate nusprendė sutikti Kalėdas su jos tėvais, o ne su kitais karališkosios šeimos nariais.

Be to, šeima apsigyveno tolokai nuo princo Charleso rezidencijos Highgrove Norfolke.

„Charlesas laiko Kate ir Williamą naujomis žvaigždėmis ir bijo, kad turės bėdos“, – sakė princo Charleso labdaros fondo Amerikoje vadovas Robertas Higdonas.

Britų karališkosios šeimos gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)