Kitaip pažiūrėjo į patogų apsipirkimą

Naujoji parduotuvė savo išplanavimu ir patogumu labai skiriasi nuo ankstesniųjų. Kaip pasakoja „Moki-Veži“ rinkodaros vadovė Jurga Petrauskienė, projektuojant buvo skiriamas ypatingas dėmesys erdvių paskirstymui bei prekių išdėstymui, taip pat sukurta nauja navigacinė nuorodų sistema. Tai leis lankytojams nesunkiai rasti norimų prekių bei sutrumpinti apsipirkimo laiką.

Statybų sektoriuje, kuriame lankytojai neretai įsigyja daug sunkių ir didelių gabaritų prekių, pasiūlyta naujovė – įvažiuojamoji dalis. „Net 3800 kvadratinių metrų bus skirta įvažiuojamai daliai, kur klientas ras didelį statybinių medžiagų asortimentą, o prekes galės iškart patogiai susidėti į automobilio priekabą be papildomo važinėjimo“, – apie naujoves pasakoja rinkodaros vadovė.

Prekybos tinklo atstovai, suprasdami, kad parduotuvės lankytojai apsipirkimo metu čia praleidžia nemažai laiko, atnaujino ir prekybos salių interjerą. J. Petrauskienės teigimu, „Moki-Veži“ komandai svarbu, kad žmonės galėtų ne tik patogiai apsipirkti, bet ir jaustųsi jaukiai.

Šalia parduotuvės įrengtoje stovėjimo aikštelėje savo automobilius palikti galės pusantro šimto lankytojų. Įvažiuoti galima iš Vytauto gatvės, kur eismo reguliavimui įrengtas naujas šviesoforas.

Visas naujos parduotuvės plotas siekia 9000 kvadratinių metrų, o į jos statybas buvo investuota daugiau nei 7,5 milijonų eurų. Čia sukurta daugiau nei 50 naujų darbo vietų.

Išskirtinis prekių asortimentas

Naujai atidarytame prekybos centre, kaip teigia įmonės atstovė, siekiama, kad net išrankiausi pirkėjai rastų tai, ko ieško. Skaičiuojama, kad parduotuvėje bus galima rinktis iš daugiau nei 35 tūkstančių prekių pavadinimų: nuo prekių, skirtų buičiai, iki statybinių reikmenų.

Ieškantys sodo prekių savo svajonių aplinkai turės galimybę rinktis ne tik iš plataus asortimento, bet ir vaikštinėdami po išskirtinę oranžeriją, kuri įrengta tiek po stogu, tiek ir lauke. Oranžerijai skirtas plotas nedaug nusileidžia įvažiuojamosios dalies sektoriui.

Čia bus galima įsigyti sodo-daržo įrankių, sodo technikos, įvairių tvorų, šiltnamių ir sodo baldų bei išsirinkti patinkančių augalų, jų priežiūros priemonių.

Pasiūlys naujų paslaugų

Kalbėdama apie ką tik atsidariusią parduotuvę įmonės atstovė džiaugiasi, kad įmonė nusprendė ne tik atidaryti naują prekybos centrą, bet ir įtraukti bei suburti aplinkinę bendruomenę. „Šalia parduotuvės planuojame rengti ūkininkų turgelius, kur žmonės galės įsigyti maisto produktų, įvairių amatininkų gaminių“, – pasakoja rinkodaros vadovė. Visa informacija apie tai bus skelbiama įmonės „Facebook“ paskyroje.

Pačioje parduotuvėje bus teikiamos ir įvairios paslaugos: plokščių ir medienos pjaustymas bei laminavimas, užsakomoji prekyba, prekių pristatymas. Neturintiems poreikio įsigyti, bet ieškantiems įvairiausių įrankių trumpalaikiam naudojimui, siūlo pasinaudoti įrankių nuomos paslauga.

Parduotuvė atvira ir didmeninei prekybai – įmonės atstovai žada specialias kainas ir nuolaidas tiek juridiniams, tiek ir fiziniams asmenims, perkantiems dideliais kiekiais.

Kviečia pasinaudoti atidarymo nuolaidomis

Įmonės atstovai ragina žmones nepražiopsoti prekybos centro atidarymo. „Šiandien pirkėjų lauks išskirtinai geros prekių kainos, papildomos dovanos perkantiems, daugybė akcijų bei nuolaidų. Klientų visada laukia draugiškas, paslaugus parduotuvės kolektyvas ir gera nuotaika“, – priduria J. Petrauskienė.

Naujai duris atvėrusi parduotuvė pirkėjų laukia adresu: Kauno raj., Narsiečių k.,Vytauto g. 183.

Užsakymo nr.: PT_78780331