J.Oliveris, pavadintas „savaitgaliniu tėčiu“, sakė, kad neprieštarauja tokiam apibūdinimui, ir pažymėjo manantis, kad jo atžaloms taip pat tinka toks bendravimo būdas. „Mūsų namuose tvyro chaosas. Gerąja prasme. Verda paauglių emocijos, turime devynmečių, taip pat turime kūdikių su sauskelnėmis, – kalbėjo jis. – Aš tuo džiaugiuosi ir, manau, jiems taip pat yra gerai“.

43 metų įžymybė anksčiau sakė, kad kartais jam atrodo, jog jo paauglės dukterys Poppy ir Daisy yra „geresni tėvai“ negu jis. „Netgi su Buddy Poppy ir Daisy elgiasi kaip neįtikėtinai suaugę žmonės, – pasakojo jis žurnalui „Woman“. – Kartais man atrodo, kad jos yra geresni tėvai negu aš“.

Jamie Oliver su šeima
Šefas Jamie Oliveris
Jools veikiausiai norėtų dar vieno vaiko. Manau, kad mūsų šeima jau užbaigta, bet su Jools niekada negali žinoti

„Man tikrai gerai sekasi su mažaisiais. Tiesiog stengiuosi įsigilinti ir išsiaiškinti, ko jiems reikia, ir kas jiems su tėvais patinka ir nepatinka“, – aiškino jis. Sveikos mitybos aktyvistas taip pat užsiminė apie galimybę, kad jų šeimyną papildys ir šeštoji atžala.

„Jools veikiausiai norėtų dar vieno vaiko. Manau, kad mūsų šeima jau užbaigta, bet su Jools niekada negali žinoti – ji turi labai galingų magiškų kerų, kurie gali tave užvaldyti“, – teigė jis.

2017 metų Naujųjų metų išvakarėse Jools socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vieno iš savo vaikų piešiniu, kuriame buvo matyti šeštasis kūdikis. Komentare savo 544 tūkst. sekėjų ji parašė: „Man patinka šis papildymas!!! (visiškai nieko nenoriu paskelbti)!!!!“ Šių metų birželį pora atšventė savo 18–ąsias tuoktuvių metines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)