Mergina glostė J. Bieberiui nugarą ir visaip jį ramino.

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Kiek vėliau sužadėtiniai sėdėjo restorane „Tribeca“, o tada apsiverkė H. Baldwin.

Neaišku, kas taip sugraudino įsimylėjelius. Po kiek laiko H. Baldwin instagrame pasidalino savo ir J. Bieberio nuotrauka – lyg nieko nebūtų įvykę. Modelis įkėlė nespalvotą jų besibučiuojančių nuotrauką, ant kurios užrašyta „Mano meilė“.

Praėjusį sekmadienį sužadėtiniai leido dieną kitaip nusiteikę – šypsojosi, vaikščiojo susikibę už rankų, vienu metu netgi aistringai pasibučiavo.

Liepą J. Bieberis pasipiršo draugei, jiems atostogaujant Bahamų salose.
Vėliau J. Bieberis parašė instagrame: „Norėjau dar nesakyti, bet gandai sklinda greitai, taigi trumpai ir aiškiai sakau – Hailey, myliu tave, noriu praleisti likusį gyvenimą, pažindamas kiekvieną tavo pusę, kantriai, stipriai tave mylėdamas. Pažadu rūpintis mūsų šeima garbingai, ir tegu Jėzus per Šventąją Dvasią mus lydi visame kame, priimant visus sprendimus.“

Šaltinis sakė „People“: „Jie nenori ilgų sužadėtuvių, jau planuoja vestuves. Jie daug laiko praleidžia su Hailey šeima Niujorke, visi labai džiaugiasi, kad jie susituoks. Justinas atrodo be galo laimingas. Jis atsipalaidavęs, džiaugiasi gyvenimu. Jaučiasi apdovanotas, kad yra su Hailey. Nekantriai laukia, kai galės vadinti ją savo žmona.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)