Antradienį moterų 800 m bėgimo atrankos varžybose kovojusi 29-erių metų Eglė Balčiūnaitė jau manė, kad nepateko į kitą etapą, kai savo bėgime finišavo tik šešta.

Atėjusi į žurnalistams skirtą zoną ji neslėpė apmaudo ir nusivylimo tuo, kad nepavyko patekti į laimingųjų šešioliktuką.

„Tai aišku, kad apmaudu. Kas daugiau čia gali būti. Džiaugtis nėra kuo, kai nepereini...“, – nuleidusi galvą kalbėjo E. Balčiūnaitė.

„Net ir ta mažąja q raide, kuri dega kompiuterio ekrane?“, – perklausė žurnalistas.

Eglė iškart sužiuro į ekraną ir netrukus nebevaldė emocijų – ranka prisidengusi burną netramdė ašarų. Interviu tuo ir baigėsi, o E. Balčiūnaitė dar kurį laiką negalėjo nusiraminti.

Daugiau nei dviem sekundėmis savo sezono rezultatą pagerinusi lietuvė (2 min. 2,18 sek.) atrankoje užėmė 12-tą vietą ir su laimingu bilietu pateko į pusfinalį.

Į pusfinalį žengė po tris greičiausias sportininkes iš keturių atrankos bėgimų ir dar keturios pagal geriausius rezultatus. Lietuvė ir kvalifikavosi būtent pagal šią taisyklę, ko buvo labai sunku tikėtis po to, kai ji savo bėgime liko tik šešta.

Šios rungties pusfinalis vyks trečiadienį vakare.

Moterų 800 m bėgimo atrankos varžybų rezultatai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)