J. Deinas mėgino visus įtikinti, kad gali rankos mostu pakelti į orą savo akinius, tačiau iškilo viena problema: visi išvydo virvelę, jungiančią jo ranką ir akinius.

Iliuzionistas nusiėmė akinius ir padėjo juos ant „Good Morning Britain“ stalo, tuomet „magiškai“ mostelėjo virš jų ranka. Tačiau gerbėjai greitai pastebėjo, kur slypi šio triuko esmė.

J. Deinui geriau pavyko kortų triukas, kurį jis išbandė su laidos vedėjais Kate Garraway ir Eamonnu Holmesu – šie liko be žado.

J. Deinas neseniai tapo tikra sensacija, savo triuku apstulbinęs reperį Drake‘ą.

Magas paprašė reperio pasakyti, kas yra šio mylimiausias superherojus. Tuomet iliuzionistas įsidėjo į burną ledinuką ant pagaliuko.

Drake‘as atsakė, jog jam labiausiai patinkas Batmanas. Jis negalėjo patikėti savo akimis, kai J. Deinui ištraukus saldainį iš burnos pamatė, kad šis tapo Batmano galvos formos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)