Gyvūnai darbe“ – tai „Purina“ socialinis projektas, kuris skatina įmones būti draugiškomis augintiniams ir sudaryti sąlygas darbuotojams į darbą atsivesti savo keturkojus draugus. Daugiau informacijos apie projektą rasite čia.

Pastarąjį penktadienį „Druskininkų Rasos“ biure darbavosi moteriškas darbuotojų ir jų augintinių kolektyvas. Labradorę Atėnę į darbą atsivedė įmonės direktorė Jolita Jolanta Sinevičienė, Berno zenenhundę Tilą – vyriausioji buhalterė Asta Petkevičienė, amerikiečių akitą Kaidą – pardavimų vadovė Vytautė Vasylė, o Vakarų Škotijos baltają terjerę Mėtą – rinkodaros vadovė Gintarė Norvaišė.

Marketingo vadovė Laura Kamantauskienė teigia, kad mintis atsivesti gyvūnus į darbą kolektyvo lūpose skambėjo jau seniai – juk jie gerina mikroklimatą ir nuotaiką. Pavieniai keturkojų apsilankymai biure virto tradicija tuomet, kai kolektyvas sužinojo apie DELFI rengiamą akciją „Gyvūnai darbe“ – šis projektas tapo ženklu, kad atėjo metas sukurti naują tradiciją.

„Retkarčiais vienas ar kitas kolektyvo narys atsivesdavo šuniuką į darbą, tačiau tai nebuvo tradicija. Dar ankstyvą pavasarį DELFI portale radome informaciją, kad inicijuojamos gyvūnų dienos darbe. Ir galvojome, kodėl gi mums prie šios gražios akcijos ir iniciatyvos neprisidėjus. Kadangi didžioji dalis mūsų augina šuniukus, tai šunys ir tapo pagrindiniais akcijos dalyviais“, – teigia L. Kamantauskienė.

Idėja biure sulaukė didelio palaikymo – viena iš projekto iniciatorių buvo įmonės direktorė, pati auginanti labradoro veislės šuniuką.

„Tam, kad augintiniai priprastų vienas prie kito ir jaustųsi komfortabiliai, nusprendėme juos pratinti po du. Taigi, nuo kovo mėnesio beveik kiekvienas penktadienis tapo mūsų augintinių darbe diena, kurios metu visuomet pasirūpiname skanukais augintiniams“, – teigia L. Kamantauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)