MYLI... Jis domisi mano gyvenimu

Jis nori žinoti, kaip man sekasi darbe, paskatina mane siekti paaukštinimo, net jei tai reikštų, kad kurį laiką ilgiau būsiu darbe ir mažiau laiko skirsiu jam. Jis visada pasiteirauja apie mano naminius gyvūnėlius. Jis prisitaiko prie mano paskaitų tvarkaraščio.

Jis skiria neapibrėžtus pasimatymus... NEMYLI

Jis kuria neužbaigtus planus ir vėliau juos keičia ar atsisako jų, jei paskutinę minutę jam paskambina vienas iš draugužių.

MYLI... Jis kartu su manimi leidžia laisvalaikį

Jis mielai lankosi su manimi įvairiose vietose, net jei jam tai nepatinka, kadangi aš to noriu. Jis mano, "Kas tos 3 valandos operoje, jei tai privers ją šypsotis?!"

Kai aš sergu, jis pranyksta... NEMYLI

Jis nepastebi to fakto, kad šeštadienio popietę, kai jis blogai jautėsi, nuvedžiau jo šunį pas veterinarą. Jei kalbame apie sąžiningą žaidimą, jis turi omenyje futbolą.

MYLI... Jis dažnai man skambina

Kartais jis nori mane pakontroliuoti. Kartais nori paplepėti apie darbą, mūsų draugus, mūsų gyvenimą ar pasaulio įvykius. Kartais jis tiesiog pasako "Labas, pasiilgau." Bet jis visados paskambina, kad žinočiau, jog jis galvoja apie mane.

Jis nemąsto apie ateitį... NEMYLI

Jis niekados nekalba apie ateitį toliau nei mūsų kitas pasimatymas. O kai aš užsimenu apie bendrą ateitį, jis dažniausiai pradeda mikčioti. Ar gali būti, kad jo ateities planuose manęs nėra?

MYLI... Jis giria mane savo šeimai ir draugams

Jo šeima ir draugai visada prisimena, kad jis sakė kažką nuostabaus apie mane, mano darbą, mano pasiekimus, mano sugebėjimus, mano draugystę.

Jis sako, kad nori mane turėti tik sau... NEMYLI

Jis laiko mūsų santykius paslaptyje. Jis nenusivedė manęs į firmos kalėdinį vakarėlį. Mes niekada nesusitinkame su jo draugais. Aš nepažįstu jo šeimos (ir įtariu, kad jie net nežino, jog aš egzistuoju).

MYLI... Jis stengiasi būti malonus mano šeimai ir draugams

Gal jam jie nelabai patinka, bet jis stengiasi su jais elgtis maloniai, jau vien dėl to, kad nori taikių santykių ir, be abejo, nori man įtikti.

Gyvenimas su juo pilnas nepastovumo... NEMYLI

Aš niekada nežinau, kada jis išdygs prie mano durų su šampanu ir rožėmis, ar kada jis paskutinę minutę atšauks pasimatymą be jokios priežasties.

MYLI... Jis niekada nenustoja man meilintis

Jo darbotvarkė tikrai labai užimta, bet jis visada atranda laiko "mums". Jei man buvo sunki savaitė, jis atšauks savo planus ir suorganizuos man ramų vakarą su ilgu nugaros masažu. Retkarčiais jis dovanoja man dovaną ar atvirutę, kad primintų, jog aš jam ypatinga.

Jis vis dar įpjauna žymes savo lovos galvūgalyje... NEMYLI

Jis nori ir toliau sėti savo laukinius grūdus. Ką aš veikiu su šiuo pašlemėku? Ar aš visiškai kvaila?

MYLI... Jis tai pasako, daugybe būdų

Kiekviena jo mintis ir veiksmas rodo, kaip labai jis mane myli, bet geriausia, kad jis dažnai tai man sako, taigi nekyla jokių abejonių!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją