Filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ premjerą stebėjo apie 500 kviestinių svečių, kurie vėliau buvo pakviesti šventę pratęsti ir atsipalaiduoti Vilniaus centre įsikūrusiame populiariame kokteilių bare.

Čia susirinko ir nemažai žinomų žmonių – dūzgėse buvo galima išvysti filmo režisierių Andrių Žiurauską, pagrindinį vaidmenį atlikusią Justiną Žiogaitę-Butkienę su vyru Arnu, aktorę Žiedūnę Mardosaitę, prodiuserį Rolandą Skaisgirį, aktorių Joną Braškį ir Larisą Kapokaitę, stilistą Joringį Šatą, aktores Sandrą Daukšaitę ir Gražiną Baikštytę bei daugelį kitų.

Kaip rašoma spaudos pranešime, klube susirinkę premjeros dalyviai dūzgėse dalinosi įspūdžiais po filmo – visi kaip susitarę tikino, kad filmas tikrai gali prajuokinti daugelį. Tiesa, patys filmo kūrėjai jo vertinti neskubėjo ir tikino, kad svarbiausia – visų kitų žmonių, dar tik išvysiančių filmą, reakcija.

„Aš pats filmą jau moku mintinai, todėl šiandien sėdėdamas salėje stebėjau ne jį, o žmonių reakcijas. Mačiau, kur žmonės juokėsi, o kur bent sekundei dingdavo jų dėmesys. Tai man yra kaip pamokos ateičiai“, - po premjeros sakė filmo vykdantysis prodiuseris Povilas Skaisgirys.

„Tačiau svarbiausios reakcijos yra ne tos, kurias pamačiau šiandien, nes dažniausiai paprasti žmonės, o ne kviestiniai svečiai ir mūsų aktoriai, rėmėjai, reaguoja visiškai kitaip. Eiliniai žiūrovai yra pats didžiausias testas“, - pridūrė jis.

Panašu, kad po įtemptos dienos filmo kūrybinė komanda ir vakaro svečiai kaip reikiant atsipalaidavo – ne tik diskutavo apie premjerą, bet ir šoko bei linksminosi.

Daugiau vakaro akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Filmo raudonasis kilimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)