Šiems keturiems Zodiako ženklams pamiršti savo išdidumą ir pripažinti, kad jie suklydo, yra ne tik sudėtinga, bet ir skausminga. Tačiau jeigu jie žengia šį žingsnį, turite jais didžiuotis.

Jautis

Netgi tuomet, kai visi ženklai rodo, kad jų pozicija buvo neteisinga, Jaučiai lieka ištikimi savo požiūriui. Šiam itin stipriam Žemės ženklui labai svarbu likti ištikimam savo įsitikinimams. Pripažinę, kad jie buvo neteisūs, Jaučiai nebegali savimi pasitikėti. Jaučiams atrodo, kad jeigu jie suklydo vienur, tai gali būti, kad klysta visur. Tai šio ženklo atstovams kelia tikrą siaubą!

Liūtas

Liūtas didžiuojasi tuo, kad būna lyderis ir didvyris, kuris visuomet sugeba rasti teisingą atsakymą ir kuriuo visi gali pasitikėti. Kad puoselėtų šią idėją, Liūtui yra būtinas nesvyruojantis įsitikininimas savo nuomone. Mintys, jog kažkas kitas galės karaliauti ir rodyti teisingą kelią, kol jis turės pripažinti klydęs, Liūtą tiesiog gniuždo.

Skorpionas

Skorpionas myli savo idėjas ir savo įsitikinimus. Šio ženklo atstovams nuosava nuomonė reiškia ne tik paprasčiausią supratimą. Skorpionai būna linkę žūtbūt laikytis to, kam jau pašventė daug laiko ir jėgų, kad įtvirtintų savo nuomonės autoritetą. Pripažinimas, kad jie buvo neteisūs, priverčia juos pasijausti nevykėliais!

Vandenis

Vandeniai mano, kad jų nuomonė būna teisingiausia. Jei kažkokia mintis prieštarauja jų nuomonei, jie gali traktuoti ją kaip grėsmę keliantį argumentą, trukdantį jiems išgydyti pasaulį! Taigi Vandeniai padarys viską, kas įmanoma, kad jų nuomonė laimėtų. Tikimybė, kad jie galėjo suklysti, priverčia šio ženklo atstovus panirti į depresiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)