V. Černiauskas žaidė visas rungtynes.

Namuose CSKA komanda šventė pergalę 3:0.

„Hibernian“ (Škotija) komanda su Vykintu Slivka svečiuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su Tripolės „Asteras“ (Graikija) futbolininkais ir pateko į kitą etapą.

V. Slivka žaidė iki 88-osios min. ir 29-ąją min. buvo įspėtas.

Aikštės šeimininkai nuo 48-osios min. žaidė dešimtiese, tačiau sugebėjo įmušti išlyginamąjį įvartį.

Pirmąjį mačą „Hibernian“ laimėjo 3:2.

Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija) komanda, kurioje žaidžia Arvydas Novikovas, išvykoje sužaidė lygiosiomis 4:4 (1:2) su Vila do Kondės „Rio Ave“ (Portugalija) klubu ir taip pat žengė į trečiąjį etapą.

A. Novikovas žaidė iki 79-osios min.

Pirmąjį susitikimą Balstogės klubas laimėjo 1:0.

Kovą Europos lygoje tęs ir Haifos „Hapoel“ (Izraelis) klubas, kurio vartus gina Ernestas Šetkus. „Hapoel“ prieš savaitę savo aikštėje sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Hafnarfjordur“ (Islandija) futbolininkais, o ketvirtadienį svečiuose įveikė varžovus 1:0 (0:0).

Lietuvis aikštėje praleido visą susitikimą.

„Dundalk“ (Airija) komanda, kuriai atstovauja Karolis Chvedukas, išvykoje 0:4 (0:3) pralaimėjo Larnakos AEK (Kipras) ekipai ir baigė savo pasirodymą.

K. Chvedukas liko tarp atsarginių.

Pirmasis šių komandų susitikimas baigėsi be įvarčių 0:0.

Kaip jau skelbta, Lietuvos vicečempionas Vilniaus „Žalgiris“ išvykoje sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1) su „Vaduz“ (Lichtenšteinas) futbolininkais ir iškopė į kitą etapą. Kelią į trečiąjį etapą Vilniaus klubui atvėrė pergalė namuose 1:0.

Žalgiriečiai trečiajame atrankos etape žais su „Sevilla“ (Ispanija) komanda.

„Trakų“ komanda savo pasirodymą Europos lygos atrankoje baigė lygiosiomis 1:1 (1:1) namuose su Belgrado „Partizan“ (Serbija) ekipa. Pirmąjį susitikimą išvykoje trakiškiai pralaimėjo 0:1.

Pasirodymą Čempionų lygos atrankoje baigusi Lietuvos čempionė Marijampolės „Sūduva“ Europos lygos trečiajame atrankos etape kovos su Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija).

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)