Jau antras - Laimės aitvaras „Gėlės iš angelų sodų“ – integruotas Kelmės specialiosios mokyklos ir Kelmės „Kražantės“ progimnazijos mokinių vektorinės tapybos kūrinys, perkeltas ant vėliavinio audinio, net 70 kvadratinių metrų pločio, pribloškė didingu grožiu pajūrio svečius ir gyventojus.

Liepos 28 dieną piešinys – aitvaras kilo į dangų Palangos miesto šventėje prie Palangos tilto, o kitą dieną – liepos 29 d. – Klaipėdos Jūros šventėje – prestižinėje uostamiesčio vietoje, Klaipėdos piliavietėje – šalia kruizinių laivų terminalo.

Piešinio autoriai – jau žinomi šalyje kūrėjai iš Kelmės savo vektorinės tapybos kūrinį padovanoję net LR Prezidentei Daliai Grybauskaitei ir surengę parodas SADM, Vilniaus miesto savivaldybėje, Vilniaus universiteto verslo mokykloje, ŠMM, Medininkų pilyje, Lietuvos nacionalinėje M. Mažvydo bibliotekoje, Vilniaus Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje (Vilniaus Bernardinų bažnyčioje) – vaikai su negalia ir vaikai iš progimnazijos.

Tai jautri ir graži iniciatyva, kurios tikslas viešinti vaikų su negalia galimybes, padėti jiems integruotis, nešti į visuomenę pozityvią informaciją, garsinti Kelmės miesto kaip regiono pasiekimus, bei pritraukti pridėtinę vertę.