Godos ir Rolando Alijevų skyrybų prašymo sulaukta liepos 12-ąją, sutuoktiniams teprireikė palaukti aštuonias dienas iki teismas priims spredimą. Kadangi sutuoktinių pageidavimas skirtis buvo abipusis, sprendimą teismas priėmė labai greitai – praėjus aštuonioms dienoms nuo dokumentų gavimo.

„Sprendimas priimtas dėl santuokos nutraukimo bendru sutuoktinių sutikimu“, - DELFI patvirtino oficialūs šaltiniai.

Teismo spredimas dėl santuokos nutraukimo jau turėjo pasiekti ir Birštono savivaldybės civilinės metrikacijos skyrių, mat būtent jame Goda ir Rolandas savo santuoką įregistravo 2009-ųjų liepos 24 dieną.

Tiesa, pora dar turi laiko persigalvoti. Jiems suteikta galimybė iki rugpjūčio 20-osios sprendimą skųsti apygardos teismui.

Goda ir Rolandas augina dvi atžalas.

DELFI G. Alijeva sakė, kad ši tema jai nėra maloni, todėl kalbėti apie tai nelengva. „Kol kas mus liečia vaikų klausimai ir manau, kad taip bus visada. Visą gyvenimą būsime priversti bendrauti, nes turime du vaikus ir tai yra visiškai normalu“, – sakė atlikėja.

Pašnekovė patikino, kad santykiai sugriuvo per ilgą laikotarpį. „Tikrai ne per dieną priimamas šis sprendimas skirtis. Viskas dabar ypatingai jautru, ypač kai yra vaikai. Natūralu ir mes jau ne dvidešimtmečiai. Šeimą turėjome beveik dešimtmetį, todėl tai nebuvo trumpalaikė meilė. Buvome normali šeima, bet tiesiog nepavyko... Taip jau nutinka“, – pasakojo ji.

Pasiteiravus, ar nebeliko emocijų ir jausmų, žinoma moteris sakė, kad sunkus metas praėjo ir ji į viską stengiasi žiūrėti pozityviai. „Negaliu švaistyti laiko savo depresijoms ir nebegaliu panirti į tai. Mes, moterys, savo emocijas išliejame ašarose, kai būname vienos ir paguodžiame save. Vis tiek yra artimieji ir mums svarbi jų parama, dvasinis palaikymas“.

Ji taip pat patikino, kad sprendimo tikrai neskųs, o liko tik formalumai. „Nei buvęs mano vyras, nei aš jokių pretenzijų neturime. Bent jau aš tikrai“.

Slėpė tuoktuvių vietą

2009 liepos 24-ąją Birštono Šv. Antano bažnyčioje susituokė grupės Goda Alijeva (anuomet – Sabutytė - DELFI) ir jos mylimasis krepšininkas Rolandas Alijevas. Nors žurnalistams iš pradžių buvo paleista antis, kad vestuvių ceremonija vyks Kauno Rotušėje – Civilinės metrikacijos skyriuje, o esą bažnyčioje pora ketina susituokti vėliau, tačiau Kaune lūkuriavę smalsuoliai buvo nuvilti. Rotušės darbuotojai dar prieš 17-ą valandą žurnalistams pranešė, kad pora, deja, šioje vietoje nesituoks.

Apie tikrąją vestuvių vietą - Birštoną - net artimiausi svečiai sužinojo paskutinėmis minutėmis, kai kuriems buvo išsiųstos trumposios žinutės mobiliuoju telefonu.

DELFI šaltinių, buvusių bažnyčios viduje Alijevų santuokos metu, tvirtinimu, ceremonija įvyko sklandžiai ir nuoširdžiai. Jaunavedžiai „Taip“ vienas kitam ištarė garsiai ir užtikrintai. Vos kunigui sutuokus porą, Goda, atsisuko į bažnyčioje susirinkusius vestuvininkus ir geras savo emocijas parodė rankos gestu bei ištartu žodeliu „Yes“.

Po trumpos ceremonijos, į kurią negalėjo patekti nė vienas pašalinis žmogus, vestuvininkai susirinko bažnyčios prieigose, kur vaišinosi gurmaniškais užkandžiais, putojančiu gėrimu, šnekučiavosi. Išėję už šventoriaus vartų, jaunieji išpildė vestuvinį paprotį - į dangų metė saujas monetų. Sakoma, kad tai užtikrina sėkmę ir turtus šeiminiame gyvenime. „Noriu dar kartelį mesti“ – entuziestingai po ceremonijos ištarė Goda ir dar syki drauge su Rolandu metė po saują monetų. Beje, ši tradicija nudžiugino netoliese stoviniavusius vietos taurelės mėgėjus. Vos išsiskirsčius jauniesiems ir svečiams, du vyrai žaibiškai puolė rinkti ir į kišenes dėti Godos ir Rolando monetas.

Vestuvėse dalyvavo ne tik grupės narės - Karina Krysko su draugu Sauliumi Skambinu, Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė su Artūru Jomantu, bet ir Egmontas Bžeskas su Oksana Zlatkovaite, į ceremoniją atvyko ir Aistė Paškevičiūtė su draugu Dominyku, Lukas Pačkauskas su mylimąja Vitalija Gudonyte, Inga Baranauskienė su vyru Kęstučiu ir kiti bičiuliai.

Godą ir Rolandą suvedę keliai

Godos Alijevos ir Rolando Alijevo vestuvės visuomenės imtos vadinti 2009-ųjų metų įvykiu pramogų pasaulyje. Panašu, kad tikrai ne be pagrindo, mat sulaukė ypatingo žiniasklaidos dėmesio. Nors jau tų pačių metų liepos pradžioje apytiksliai buvo žinoma vestuvių data, tačiau Godos prašymu vestuvių detales kruopščiai slėpė visi merginos draugai, o svečiai smulkesnes detales sužinojo tik likus dienai iki šventės.

Dar 2009-ųjų kovo pradžioje pramogų pasaulio užkulisiuose pradėta šnibždėti apie ką tik į šipulius subyrėjusius Godos ir krepšininko Šarūno Jasikevičiaus santykius bei naują Godos romaną su krepšininku Rolandu Alijevu. Nors iš pradžių dainininkė bandė išvengti žiniasklaidos dėmesio šia tema, tačiau netrukus pasipasakojo apie užgimusius naujus jausmus Rolandui. Netrukus imta svarstyti, kodėl Goda krepšininką Š. Jasikevičių po ilgai trukusios draugystės taip staiga iškeitė į kitą.

Mergvakarį Goda atšventė Šventojoje, savo artimiausių draugių būrelyje, likus savaitei iki vestuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (348)