„Atrodo, kad laukti užtruko amžinybę. Bet šiandien, kai pagaliau įveikėm visus trukdžius, galim pasakyti garsiai: jau labai greitai nebebūsim du. Būsim trys. Ir tai yra geriausia, kas nutiko po to, kai mes susipažinom“, – rašė F. M. Leščiauskaitė.

DELFI susisiekė su A. Užkalniu, tačiau jo telefonu atsiliepė jo mylimoji, kuri kalbėjo labai paslaptingai.

„Iš karto atsiprašau, tačiau mes esame susitarę su Andriumi, kad šia tema viešai nekalbėsime. Pasakėme tiek, kiek pasakėme. Tai yra labai asmeniška mums, bent jau kol kas. Kai nuspręsime pasidalinti daugiau, tada sužinosite“, – DELFI žadėjo Fausta.

Paprašius detalizuoti šeimos pagausėjimo situaciją – ar jų namuose atsiras naujagimis, ar galbūt keturkojis augintinis, A. Užkalnio širdies draugė toliau laikėsi savo pozicijos.

„Aš tikrai suprantu, ko jūs manęs bandote paklausti, tačiau šios informacijos aš nei tvirtinu, nei neigiu. Su Andriumi norime laikytis vienas kitam duoto žodžio“, – sakė ji.

Tiesa, dar vakar socialiniame tinkle „Facebook“ A. Užkalnis rašė, kad neseniai persikraustė į nuosavą būstą tam, kad galėtų auginti šunį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)