L. Geoghegan tėvai patvirtino „CBS News“ kad pora (abiem po 29 m.) žuvo per išpuolį.

Atsakomybę už išpuolį prisiėmė teroristinė organizacija „Islamo valstybė“ (IS). Žuvo ir dar du turistai – olandas ir šveicaras, kiti trys dviratininkai liko gyvi.

L. Geoghegan ir J. Austinas pradėjo savo kelionę 2017 m. Jie apvažiavo dviračiais Afriką, Europą ir Centrinę Aziją, tada pasiekė Tadžikistaną. Pora šiai kelionei skyrė visas savo santaupas. Apie kelionę jie rašė tinklaraštyje „SimplyCycling“.

🚴‍♀️ Photos of Lauren being awesome. 📸➡️

A post shared by Jay Austin (@simplycycling) on Jan 7, 2018 at 1:57pm PST

„Metus laiko trukęs Lauren ir jos partnerio Jay‘as Austino nuotykis su dviračiais atspindėjo jai būdingą entuziazmą gyvenimo galimybėms, jos atvirumą naujiems žmonėms ir vietoms, jos norą geriau suprasti pasaulį“, – rašoma jos tėvų pranešime CBS.

J. Austinas ir L. Geoghegan rašė savo tinklaraštyje, kad planuoja keliauti dviračiais „dar metus, o gal dvejus ar trejus. Tik tokiu atveju, jei tai dar džiugins“.

Every rest day is a pancakes day. 🥞🥞

A post shared by Jay Austin (@simplycycling) on Jun 13, 2018 at 2:55am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)