Tiesa, įvertinus reeksporto tendencijas akivaizdu, kad augimas toli gražu ne toks didelis. 873 automobiliai, liepą užregistruoti Lietuvoje, buvo išregistruoti dar iki mėnesio pabaigos. Dauguma iš išregistruotų automobiliu – „Fiat“ markės modeliai.

57 proc. augo asmeninėms reikmėms skirtų automobilių registracija, tačiau komercinių automobilių rinka 2 proc. smuktelėjo.

Daugiausiai iš užregistruotų – „Fiat“ markės modelių. Antroje vietoje liko „Toyota“, trečioje – „Volkswagen“. „Volvo“ ženklui pavyko išsiveržti į pirmąją vietą tarp „premium“ segmento modelių.

Liepą daugiausiai buvo registruojama „Fiat 500“, „Fiat Tipo“, „Toyota Auris“, „Toyota RAV4“ ir „Škoda Octavia“ modelių. Tarp komercinių automobilių populiariausiais buvo „Fiat Ducato“ ir „Renault Master“.

Per septynis šių metų mėnesius Lietuvos užregistruota 20928 nauji automobiliai. Tai 27 proc. daugiau nei per tą patį laiką pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)