Laikinai ESO generalinio vadovo pareigas eis valdybos narys, Finansų ir administravimo tarnybos direktorius Augustas Dragūnas.

Nuo 2016 metų lapkričio mėnesio elektros ir dujų skirstymo bendrovės ESO valdybos pirmininkės ir generalinės direktorės pareigas ėjusi D. Andrulionienė karjerą tęsti planuoja už „Lietuvos energijos“ grupės ribų.

Dar 2013 metais tuometinės AB LESTO valdybos nare bei Organizacijos vystymo ir komunikacijos tarnybos vadove pradėjusi dirbti D. Andrulionienė 2015 metų vasarį prisijungė prie „Lietuvos energijos“, kurioje užėmė valdybos narės bei Gamybos ir paslaugų tarnybos direktorės pareigas. 2016 metų sausį ji tapo ESO valdybos nare ir Paslaugų tarnybos direktore, o lapkritį – valdybos pirmininke ir generaline direktore. D. Andrulionienė taip pat yra UAB Verslo aptarnavimo centro valdybos narė bei Nacionalinės Lietuvos energetikos asociacijos tarybos narė.

„Visos „Lietuvos energijos“ valdybos ir ESO stebėtojų tarybos vardu dėkoju Daliai Andrulionienei už jos atsidavimą ir energiją siekiant įgyvendinti esminius pokyčius organizacijoje, kurie užtikrintų elektros ir dujų skirstymo tinklų patikimumą. ESO stovi ant tvirtų pamatų ir mes esame už tai dėkingi“, – pranešime cituojamas ESO stebėtojų tarybos pirmininkas, „Lietuvos energijos“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Darius Maikštėnas.

„Per pastaruosius 5 metus turėjau galimybę įgyvendinti daugelį svarbių „Lietuvos energijos“ grupės projektų, tikrų transformacijų: LE grupės veiklų išgryninimą, „Lietuvos dujų“ ir LESTO sujungimą ir kt. Tačiau labiausiai džiaugiuosi ir didžiuojuosi tuo, ką kartu su visa komanda pavyko sukurti ESO. Mūsų pasiekimus mato ir vertina klientai – tai yra svarbiausia. Tikiu, kad tai, ko nespėjau, tęs ir įgyvendins profesionalūs ir drąsūs ESO žmonės“, – sako D. Andrulionienė.

Gegužės pabaigoje „Lietuvos energija“ pristatė naują veiklos strategiją LE2030, kurios pagrindinis tikslas – sukurti globaliai konkurencingą energetikos bendrovę, sukuriančią vertę Lietuvai. ESO, kaip viena didžiausių „Lietuvos energijos“ valdomų įmonių, siekia išlaikyti geriausią skirstymo kainą regione, užtikrinti tinklo patikimumą bei sparčiai pasiruošti ir efektyviai įgyvendinti tinklo išmanizaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)