Dešimtąjį pralaimėjimą B grupės turnyre patyrė autsaiderės Vilniaus "Lietuvos telekomo" krepšininkės. Jos Vengrijoje tik rungtynių pabaigoje 60:70 (16:8, 14:26, 17:12, 13:24) nusileido vienoms grupės lyderių Šoprono "Gysev Ringa" komandai, kuri su 8 pergalėm ir trim pralaimėjimais įsitvirtino antrojoje pozicijoje.

"Rungtynių pradžioje pirmas komandos penketas puikiai kovėsi su varžovėmis, bet prisirinkom baudų ir keitimai merginas išmušė iš vėžių", - rungtynes BNS komentavo vyriausiasis "Lietuvos telekomo" komandos treneris Algridas Paulauskas.

Pasak trenerio, komanda gerai kovėsi ir žaidėjoms, kurios pabuvojo aikštelėje jis pretenzijų neturi.

"Ypač gerai gynėmės, išskyrus, gal, ketvirtąjį kėlinį, o pačioje rungtynių pabaigoje labai pritrūko išsibaudavusios Irenos Baranauskaitės", - guodėsi A.Paulauskas.

Šįsyk nesulaikoma vilniečių ekipoje buvo Jolanta Vilutytė. Ji pelnė 17 taškų ir po krepšiais atkovojo 8 kamuolius. Po 9 taškus į varžovių krepšį įmetė Agnė Abromaitė ir Milena Flores, po 6 - Ilona Nikonovaitė ir Aušra Bimbaitė, 5 - Ingrida Kerulienė, po 4 - Irena Baranauskaitė ir Sandra Valužytė.

Varžovių gretose išsiskyrė Zuzana Zirkovi ir Daliborka Vilipič, pelniusios atitinkamai 19 ir 14 taškų.

Antrąjį pralaimėjimą turnyre patyrė B grupės lyderės Valensjieno "Olympic" (Prancūzija) krepšininkės. Jos svečiuose 64:65 nusileido šeštąją poziciją užimančiai Brno "Gambrinus" (Čekija) ekipai. A grupėje trečiadienį Slovakijoje susitiko lyderės Ružomberoko SCP ir Buržo CJM (Prancūzija) krepšininkės. Pergalę 91;87 iškovojo Buržo CJM komanda ir tapo vienvalde grupės lydere.

Prancūzės iškovojo 10 pergalių ir tašku lenkia antroje vietoje esančią SCP ekipą.

Kitose trečiadienio A grupės rungtynėse Adanos "Botasspor" (Turkija) klubas namie 65:63 įveikė Provanso ASPTT (Prancūzija) komandą ir su trim pergalėm pakilo į penktąją poziciją.

Ketvirtadienį žaidžiamos likusios ketverios vienuoliktojo turo rungtynės.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją