„Vaikelio jis vis dar nematė ir nerodo noro tai daryti“, – DELFI patvirtino moteris.

Moteris ir socialiniame tinkle „Facebook“ išsakė savo mintis, kurias jai sukėlė antradienį DELFI publikuotas straipsnis. Jis sakė, kad lankys mergaitę, tačiau tai darys tik lydimas Vaiko apsaugos tarnybos darbuotojo. Žinomas politikas taip pat sakė nepakeitęs nuomonės ir vis dar kritiškai atsiliepė apie buvusią mylimąją, kuri susilaukė judviejų vaikelio.

„Negaliu patikėti, kiek žmogus gali meluoti ir pilti purvą. Perskaičiusi šį straipsnį visiškai nenustebau, nes žinau, kad iš šio žmogaus purvinų žaidimų sulauksiu dar ne kartą“, – rašė moteris.
Ji neigė ir politiko ne kartą išsakytą kritiką apie tai, jog neva mėgsta lošti kazino. „Aš niekada nebuvau lošiantis žmogus. Niekada nesu stačiusi jokių didelių sumų, jokių! Mano pajamos man neleistų pralošinėti didelių namų ir ne vienų... Aš tiesiog tiek neuždirbu. Taip, kartais nusiperku momentinį loterijos bilietą ir beveik visada jis būna sėkmingas. Meilėje nesiseka, tai nors loterijoje sekasi (juokiasi).

Labai nevyriška vaidinti auką po to, kai pats mane suviliojo, keliais ėjo, ant rankų nešiojo ir tyčia nesisaugojo, nes tai jis sugalvojo, kad mums reikia vaikučio. Mylėjau be ribų ir tikėjau žmogumi. Jo paties iniciatyva dabar turiu gražuolę dukrytę ir, tiesą sakant, nemanau, kad tokios moralės žmogus galėtų ką nors gero duoti vaikučiui“.

B. Navickaitė taip pat rašė, jog apie tai, kad ilgai negalėjo susilaukti vaikelio, pasakė tik tuomet, „kai pareikalavo „susitvarkyti“. Galvojau, kad gal ateis į protą ir supras, kiek man svarbus vaikutis.
Akivaizdu, kad nesuprato. Jis jos vis dar neaplankė ne dėl to, kad nenori matyti manęs, o dėl to, kad nenori matyti dukrytės. Aš visą vasarą dirbu, dukrytė būna su močiute arba auklyte. Nėra jokių kliūčių ją aplankyti mums nesusitinkant. Bet šiam žmogui dabar juk atostogos. Nėra kada. Reikia ir į Odesą nuvažiuoti ir šiaip pakeliauti. Dėl nusivylimo moterimis, tai tiesiai šviesiai sakau – mane pasiekė gandai, kad dar prieš kelias dienas jis važiavo į pirtį Latvijos link su draugu ir su merginomis.

Šiais gandais aš linkusi tikėti, nes kai bendravome, kartu važinėdavome ir į pirtis ir į sodybas. Tai buvo normali dviejų žmonių draugystė ir joks ne vienos dienos nuotykis, kaip yra pateikta. Žmogus meluoja ir neraudonuoja. Meluoja man, meluoja merginoms, meluoja visai Lietuvai“.

Susisiekus su politiku jis DELFI sakė, kad apie šį skandalą daugiau kalbėti nenori. "Žinot, šitom temom aš daugiau nekalbėsiu. Tegul Birutė šneka".

DELFI primena, kad skandalas kilo po to kai balandį dukros susilaukusi palangiškė nusprendė netylėti ir viešai prabilo apie penktąjį parlamentaro vaiką. „Jei jis būtų įžeidinėjęs tik mane vieną... – kalbėjo B. Navickaitė. – Iš pradžių labai skaudėjo, paskui buvo liūdna, dabar iš viso nieko nebejaučiu." Kiek anksčiau moteris davė interviu naujienų portalui, kuriame papasakojo, kaip su ja elgėsi žinomas politikas. „Kai buvau penktą mėnesį nėščia, jis atėjo pas mane į darbą ir padėjo tris tūkstančius, o paskui koneveikė, kad aš – barakuda", – DELFI yra sakiusi su Petru Gražuliu dukros susilaukusi moteris ir prasitarė girdėjusi, kad P. Gražulis turi ir daugiau nuo viešumos slepiamų vaikų.

Kone dvigubai už P. Gražulį jaunesnės 31-erių palangiškės teigimu, santykių metu jis kalbėdavo apie norą kartu susilaukti vaikų, tačiau pati to neplanavusi: „Jis pats kalbėdavo apie tai, aš tiesiog karpiau ausim. Tiesiog pasiklausydavau jo kalbos, ir tiek."

P. Gražulis tikino, kad nėštumas jam buvo didelė staigmena, nes, anot jo, B. Navickaitė buvo prisipažinusi, kad yra nevaisinga: „Žmogus pasakė, kad dešimt metų yra nevaisinga, nepastoja, vaiko nesusilaukia. Kaip atsitiko, taip atsitiko." Tai patvirtino ir pati Birutė. „Aš ilgą laiką nepastojau. Tą dalyką jis sužinojo tik tada, kai aš jau buvau nėščia.

Dabar jis tą apsuko ir naudoja prieš mane, – teigė palangiškė. – Kad aš dešimt metų nepastojau, jis sužinojo tik tada, kai buvau nėščia." B. Navickaitės teigimu, nėštumo metu ji nesulaukė P. Gražulio palaikymo, priešingai – išgirdo pasiūlymą nutraukti nėštumą. Moteris teigė, kad anksčiau norėjo susilaukti vaikų, tačiau jau buvo nuleidusi rankas. Romantiška santykių pradžia „Kažkada buvo toks noras, bet tas noras buvo išblėsęs. Netikėjau", – teigė palangiškė. Birutė prisipažino, kad nėštumas buvo lengvas: „Nebuvo iš viso jokių požymių, išskyrus tai, kad pilvas augo."

B. Navickaitė DELFI papasakojo, kada užsimezgė santykiai su P. Gražuliu. „Mes susitikome birželio 2 dieną, kad aš nėščia, sužinojau rugpjūčio 2 dieną. Pirmą vakarą su mano bičiuliu ir Petru nuvykome į mano namus. Bičiulis dar pasiėmė merginą. Petras liko nakvoti mano namuose, tiesiog. Dar nieko tarp mūsų nebuvo. Kitą dieną jis man į darbą atvežė rožių puokštę. Labai gražiai bendravo, vakarienes darydavo, kiekvieną dieną grįžusi iš darbo rasdavau vakarienę padarytą. Jis beveik visą laiką būdavo čia, kiek būdavo Palangoje, tiek būdavo pas mane", – atvirauja B. Navickaitė.

Anot jos, P. Gražulis iki jai sužinant, kad laukiasi, kalbėjo apie vaikus. Esą, jei ji pastos, bus tik jo. Birutė sako, kad P. Gražulis savo elgesiu rodė ir šiek tiek pavydo. Vis užsimindavo, kad ji gali ką kitą susirasti. Po žinios apie nėštumą viskas apvirto aukštyn kojomis Tačiau visas P. Gražulio meilumas ir asistavimas, pasak Birutės, baigėsi sužinojus apie nėštumą. Jai itin užkliuvo tai, kad jis nevengė įžeidinėti, tačiau, kai įžeidimai palietė vaiką, moteris sako jau neapsikentusi. Esą P. Gražulis dukrą pavadino bjauria.

„Sakė, bijau, kad nuo manęs pabėgsi, kalbėjo apie vaiką, sakė, jei tu turėsi jį – aš turėsiu tave. Apie vaiką jis kalbėjo tuomet, kai aš jau buvau nėščia, tačiau dar to nežinojome", – atvirauja Birutė. Dėl pykčių ir nesutarimų ji pripažįsta kone pasidavusi jo spaudimui darytis abortą. Birutės teigimu, jau net buvo užsiregistravusi pas medikus.

Tačiau sako, kad niekada nenorėjo atsisakyti kūdikio. Užvirus konfliktams, P. Gražulis, anot moters, jos darbe paliko pinigų. „Kai buvau penktą mėnesį nėščia, jis atėjo pas mane į darbą ir padėjo tris tūkstančius, o paskui koneveikė, kad aš – barakuda, sakė, gavai tris tūkstančius, atiduok. Atsakiau: „Atvažiuok, pasiimsi, yra visi tavo pinigai." P. Gražulis esą ne kartą jai sakęs, kad buvo ir kitų moterų, yra užsiminęs, kad viena buvo prabilusi apie nėštumą. Kas nutiko, tiksliai nepaaiškino. Tik pasakęs, kad, kai pareikalavo DNR, istorija su vaiku „susitvarkė". Pats politikas tuomet to nekomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (526)