Jautis

Venkite kontaktų su viršininku, nesimaišykite jam po kojomis, stenkitės nepatekti į akis – greičiausiai jis ras prie ko prisikabinti. Stenkitės darbus atlikti ypač kruopščiai, nes net kolegos jus vertins per padidinamąjį stiklą. Darbo bus daug, o į priekį viskas stumsis lėtai, kaip sapne, kai bėgi ir niekaip negali pabėgti. Tokia situacija tęsis pirmas dvi-tris savaites. Po Žolinės visi darbai vyks sklandžiau. Antroje mėnesio pusėje venkite neplanuotų išlaidų, pramogas susigalvokite tokias, kurios nieko nekainuoja. Na, aišku, ir po išpardavimus visai nepalanku vaikščioti, nes tikrai prisipirksite daug nereikalingų, netinkamų daiktų. Visą mėnesį saugiau vairuokite, ralisto įgūdžius galėsite lavinti rugsėją. Nesivelkite į abejotinos vertės santykius, nes nuostoliai ir stresas garantuoti.

Vėžys

Teks spręsti įsisenėjusias problemas, kurios vis dar negali būti išsprendžiamos. Kankins savigrauža. Jausitės prastai, net iki mėnesio vidurio. Matyt taip jus, jautruolius, veikia tie trys užtemimai. Šiuo metu geriau visus sprendimus atidėti rudeniui, vis tiek niekas nevyksta, o dabar galite prisikurti tik papildomų, naujų problemų. Pirmą rugpjūčio pusę reikia dirbti tik malonius darbus, kurie nesukelia streso, o suteikia daug džiaugsmo. Jau mėnesio viduryje daliai savo problemų rasite atitinkamus sprendimus, viskas stos į savo vietas, užsives naujas aktyvumo ratas. Meilės reikalai klostysis neblogai, ypač tiems, kurie turi numatę susirasti mylimą žmogų, ar jau kažką įsižiūrėję tik nedrįsta užkalbinti. Kalbinkite – tikrai pavyks.

Svarstyklės

Pirmą mėnesio pusę sulauksite pripažinimo, paaukštinimo darbe, bet ne tokio didelio, kaip jūs tikėjotės. Esate verti daugiau, na, bet geriau tiek negu nieko. Svarbu, jog būsite pastebėti. Antrą mėnesio pusę pakilias nuotaikas jausite ženkliai stipriau todėl ir savijauta bus geresnė. Galite tikėtis netikėtų piniginių įplaukų, naujų sutarčių, ilgalaikių galimybių darbe. Daug visokių rūpesčių dėl asmeninio gyvenimo, antra pusė gali priekaištauti dėl jūsų užimtumo, sunkiau rasite bendrą kalbą, tie, kurie neplanuojate kardinalių permainų asmeniniame gyvenime, nusiteikite šį mėnesį patylėti, nes bet koks neatsargus žodis bus ne taip suprastas. Ypač kontroliuokite sakomus žodžius, kai bendrausite su savo „labai suaugusiais“ vaikais.

Vandenis

Labai konfliktinis laikotarpis. Venkite, bet kokio santykių aiškinimosi, mat greičiausiai sausas iš vandens neišlipsite. Pavojus tykos ir darbe, ir namie, mažiausia žiežirba gali sukelti didelį gaisrą. Šiuo metu geriausia pamedituoti ar nusiraminti kitais būdais – išvažiuokite į gamtą, žvejokite ir panašiai. Stenkitės kiek galima daugiau laiko praleisti vienumoje. Ypač būkite atsargesni mėnesio viduryje. Paskutinė mėnesio savaitė atneš puikių permainų, pajusite, kad sėkmė grįžta, pasijusite laimingesni, neigiamos emocijos nurims, jų vietą užims teigiami dalykai. Su optimizmu žiūrėsite į rytdieną. Sulauksite pakvietimo į rimtą renginį ar vakarėlį, džiaugsmą teiks vaikai ar anūkai. Padidėja galimybė pastoti, taigi tie vandeniai, kurie planuojate šeimos padidėjimą – pats laikas labiau pasistengti.

Visą rugpjūčio horoskopą skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)