Chrisas Kelsey įsitikinęs – kiekvienas gali tapti milijonieriumi, jei vadovausis penkiomis nesudėtingomis taisyklėmis.

Kalbama, kad jis pats praturtėjo staigiai – pardavęs savo programėlių kūrimo kompaniją „Appsitude“. Tada jam buvo 19 m.

Dabar jaunuolis stengiasi išspausti kuo daugiau grynųjų iš kriptovaliutos – kelseykoinų.

Ch. Kelsey turi planų tapti dar turtingesniu ir „pakeisti pasaulį taip, kaip dar niekas nebuvo daręs“. Turtuoliais jis piktinasi, nes jie nenori keisti pasaulio.

Ch. Kelsey pasakoja norėjęs tapti turtingu, o vienintelis būdas tai padaryti – įgyvendinti savo svajones. Vaikinas 17 m. metė mokyklą, nes jam tai atrodė tuščias laiko švaistymas.

Turtingi žmonės nėra pavyzdžiai

Ch. Kelsey teigia sutikęs nemažai turtingų žmonių, bet jų patarimai dažnai nebūdavo vertingi. Jis sako: „Žinau, kaip vyksta verslas, todėl kad ir kokių nuosmukių patirčiau, tai neužkirs man kelio į sėkmę.

Sumaniausi žmonės pasaulyje – ne tie, kurie uždirba daugiausia pinigų, o tie, kurie supranta, kaip padaryti galą skurdui. Aš būsiu tas žmogus.“

Nesileiskite sužlugdomi melagių

21 m. vaikinas turi nuomonę apie žmones, kurie skleidžia gandus apie kitus. Tokie žmonės, jo manymu, nori kitus sužlugdyti. Tiesa, nėra ko nerimauti, jei nėra skirtumo tarp žmogaus kalbų ir veiksmų, pabrėžia jis.

Būkite sąžiningi patys sau

Ch. Kelsey mano, kad kitiems sumeluoti kartais galima, jei tai per daug jų neįskaudins, tačiau niekada negalima meluoti sau.

Vaikinas rašo: „Viena iš priežasčių, kodėl turtingi žmonės dažnai jaučiasi nesaugūs – jie kuria savo finansinę padėtį, remdamiesi melu.“

Jis prisipažįsta sukčiavęs, melavęs dėl pinigų, tik nebijo to pripažinti, nes pats su savimi jis yra sąžiningas.

Nepaisykite statistikos, konkurencijos

Ch. Kelsey pasakoja, kad pradėjęs kurti verslą jis jaudindavosi, kad kitos kompanijos uždirba daugiau nei jo įmonė, svarstydavo, gal kažką daro neteisingai nors galiausiai suprato, kad eina teisingu keliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)