„Sūduva“ pirmame mače namuose 3:1 įveikė Kipro čempionus, to pakako, kad Marijampolės „Sūduva“ patektų į kitą etapą, nes išvykoje nusileido minimaliu rezultatu 0:1.

23-ejų R. Cicilia, kuris kilęs iš Nyderlandams priklausančios Kiurasao salos Karibų jūroje, Olandijos žiniasklaidai duotame interviu prasitarė, kad Lietuvoje jaučiasi nesaugiai ir tikisi kuo greičiau palikti šią šalį.

„Gyvenu nesaugioje kaimynystėje. Neseniai šalia pavogė automobilį“, – teigė „Sūduvos“ legionierius.

Puolėjas pažymėjo, kad jam Marijampolėje trūksta veiklos. „Ilgiuosi draugės, šeimos ir bičiulių. Daugelis žmonių mieste yra gana šalti, jie mažai šypsosi. Tikrai nesijaučiu kaip namie.

Kiekvieną dieną bendrauju su draugais ir artimaisiais“, – prisipažino R. Cicilia.

„Idealiu atveju vėl norėčiau žaisti Anglijoje, galbūt ir Amerikoje“, – teigė „Sūduvos“ legionierius, kuris prieš prisijungdamas prie Marijampolės klubo buvo, kaip teigia, netoli susitarimo su MLS lygoje žaidžiančia „Orlando City“ ekipa.

„Laukiau pusantro mėnesio, tačiau veltui. Tada galiausiai susisiekė su manimi „Sūduva“ su patraukliu pasiūlymu. Pasirašiau puikų kontraktą, bet kai matau kiek stadione renkasi žmonių, klausiu savęs – kaip tai įmanoma?“, – kalbėjo R. Cicilia.

Tiesa, A lygoje šiame sezone puolėjas retai džiugina įvarčiais klubo sirgalius: per 16 rungtynių legionierius pelnė tik 3 įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)