Policijos pareigūnai praneša, kad liepos 28 d. apie 14.56 val. Panevėžio rajone, kelio A9 Panevėžys–Šiauliai 13,800 km, vyras (gim. 1983 m.), vairuodamas automobilį „VW Passat“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešprieša važiavusiu automobiliu „BMW 523“, kurį vairavo vyras (gim. 1988 m.).

Po eismo įvykio abu automobiliai užsidegė. Ugnis juos abu žaibiškai „prarijo“.

Avarijos kaltininkui nustatytas 2,11 prom. girtumas.

Per avariją nukentėjo automobilio BMW vairuotojas, kuriam Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatytas stuburo juosmeninės dalies sumušimas, kelio plėštinė žaizda. Suteikę pagalbą medikai vyrą išleido gydytis į namus. Taip pat nukentėjo automobilio BMW 4-metė keleivė, kuriai nustatytas šlaunikaulio lūžis. Mergaitė paguldyta į Vaikų reanimacijos skyrių. Sužalota ir automobilio BMW keleivė (gim. 1990 m.), kuriai nustatytas veido ančių lūžimas, veido sumušimas. Moteriai paskirtas ambulatorinis gydymas.

Įtariamajam avarijos kaltininkui nustatytas pėdos 2, 3, 4 padikaulio lūžiai, alkūnkaulio lūžimas, krūtinkaulio lūžimas, paskirtas ambulatorinis gydymas. Tik vyras gydosi ne namuose – įtariamasis sulaikytas.