Anot žinomo verslininko, Monika jau apie tris mėnesius turi širdies draugą, vardu Dovydas, kuris jai dovanojo automobilį BMW. Vyras tikino nesuprantąs, kodėl Monika socialiniuose tinkluose skleidžia informaciją apie jį ir jo namų svečius. Jis numano, kad oficialiai jo žmonai pristigo dėmesio.

„Monikai dėmesio stoka, kad rašo apie mano gyvenimą. Aš pasikviečiu į savo namus svečius ir jų nekontroliuoju, kas ir kur fotografuojasi. Tai jų reikalas. O Monika, keldama tokio tipo skandalus, siekia sau populiarumo. Kai neturi kuo sudominti, kelia skandalus iš nieko“, - DELFI sakė A. Šedžius.

Vyras taip pat pasidalino automobilio BMW nuotrauka. Jo teigimu – tai naujojo Monikos širdies draugo dovana.

„Tegul papasakoja apie savo naują sugyventinį Dovydą, kuris jai nupirko BMW. O ką ji sakys... Jau trys mėnesiai kartu gyvena“, - kalbėjo A. Šedžius.

Žinomas vyras taip pat pasipiktino, esą M. Šedžiuvienė jį varžo bandant susitikti su jųdviejų atžala.

„Man net neleidžia ateiti iki durų vaiko paimti, liepia apačioje laukti ir išneša, ir pasitinka. Lyg aš pulčiau aiškintis. Juokinga man“, - DELFI pasakojo pašnekovas.

A. Šedžiaus tikinimu, jis yra sulaukęs pačios Monikos žinučių apie naują širdies draugą. Kaip jis pats pasakojo apie susirašinėjimą su žmona Monika, jos teigimu, sutuoktinių atžala naujasis draugas rūpinasi kaip savo vaiku – viskuo jį aprūpina ir myli kaip savo.

DELFI susisiekus su M. Šedžiuviene, ji nuo platesnių komentarų susilaikė.

„Apie tai kitoje serijoje“, - tepasakė ji, klausiama apie Dovydą.

Tačiau prabilo apie Andriaus moteris. „Jis turi penkias širdies drauges. Manau, pirma reikia apie šį žmogų papasakoti. Man niekas nieko nedovanojo. Kad vairuoju tėčio mašiną ar dar kieno, tai čia nieko keisto. Nes neturiu savo, atėmė, o dabar kitai draugei perleido“, - DELFI kalbėjo M. Šedžiuvienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)