„Show must go on (šou turi tęstis). Primenu, kad mes vis dar neišsiskyrę ir mano namuose, mano vaiko kambaryje... Ta kodėl ponas oficialiai nuo kovo mėnesio „In relationship“, bet vis stabdo skyrybų procesą?! Gal leisk ir man kaip žmogui gyventi“, - socialiniame tinkle „Facebook“ paskyroje.

Akimirksniu šis M. Šedžiuvienės pasisakymas sulaukė bičiulių palaikymo. „Monika, karalienė lieka karaliene, todėl ir nenori paleisti. O pelenių kiek buvo ir kiek jų dar bus...“, - rašė Moniką palaikantieji.

„Kokia aš čia karalienė? Tokia karaliene nenoriu būti, greičiau viskas baigtųsi, ramiai galėčiau eiti gerti kavos“, - atsakė M. Šedžiuvienė.

„Monika, tai matai, kad karalienė, jei net turėdamas palenę, tavęs nepaleidžia“, - replikavo Monikos bičiuliai.

Andriaus ir Monikos Šedžių skyrybų pabaigos artimiausiu metu nebus, nes, kaip juokiasi pats verslininkas, be problemų išsiskirti gali tik tie, kurie nieko neturi, dramatiškos jų bendro gyvenimo detalės viena po kitos iškyla į viešumą. Tuo metu DELFI skaitytojams birželį atsivėręs A. Šedžius sako, kad širdyje neliko jokių jausmų, o jų bendro gyvenimo puslapį mintyse užvertęs vyras pagalvoja ir apie būsimą šeimyninę laimę bei naujus jausmus.

Apie skyrybų stabdymą jau sakiau ne kartą, jog tai jos noras stabdyti ir išsireikalauti kuo daugiau turto. Dėl draugės, tai jai niekas nedavė leidimo viešinti kito žmogaus nuotraukų ir rašyti nesąmones! O be to, nuo 2017-ųjų kovo ji nebegyvena su manimi, tai ne jos reikalas, kas ateina pas mane į svečius“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo Andrius Šedžius.

Tačiau Monika tikina, kad sutuoktinis teismui teikia papildomus ieškinius, taip bandydamas vilkinti procesą.

Taip ir vilkina, kad rašinėja priešieškinius ir nesutinka su taikos sąlygomis, alimentais ir vaiko gyvenamąja vieta su manimi“, - DELFI apie situaciją komentavo M. Šedžiuvienė.



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)