Pauliaus Aršausko ir jo dabar jau buvusios mylimosios E. Malinauskaitės draugystė truko tris mėnesius. Meilė baigėsi. Eglė pažėrė kaltinimų Pauliui, tačiau jis pats sako, kad buvusi mergina tenorėjo jo turtų ir patogaus gyvenimo.

Į viešumą liepos pradžioje iškilus faktui, kad nė metų netrukusi ir prabangiomis vestuvėmis magiškų septynetų dieną prasidėjusi kriptovaliutų milijonieriaus Pauliaus Aršausko santuoka sugriuvo, o šalia jo – jau kita žavi mergina, žinomas vyras buvo atsitvėręs tylos siena. Socialinių tinklų žvaigžde tapęs milijonierius DELFI yra sakęs, kad jam skaudžiausia yra tai, kad dėl aplinkinių kalbų ir to, kas lieka nežinoma, nukenčia artimiausi žmonės.

Paulius Aršauskas

„Turiu, ką papasakoti. Saugau asmeninį gyvenimą ir daugiau nesu tas, kuris komentaruose nori įrodyti savo tiesą. Pasikeičiau“, – visai neseniai pasitikdamas DELFI žurnalistus šyptelėjo pašnekovas, tačiau kai buvusi mylimoji Eglė ėmė viešai svaidytis kaltinimais, Paulius tiesiog negalėjo tylėti.

„Ji šiandien uždarė mane mano namuose ir bandė sulaikyti, kad neišvykčiau į savo partnerio bernvakarį. Paslėpė pasą, visą mane sudraskė ir bandė visais įmanomais būdais sulaikyti. Vėliau pasą išmetė pro langą, ir kompiuterį. Neturiu jai jokių priekaištų dėl to, tiesiog tegul nebesiartina prie manęs. Jai svarbūs tik daiktai, restoranai ir pinigai. Būtent to ji visą laiką siekė ir prašė iš to manęs. Norėjo, kad duočiau mašiną, pinigų, pirkčiau daiktus. Tokias barakudas aš permatau kiaurai. Tai ir yra visa tiesa. Padarysiu viską, kad mano žmona man atleistų. Beje, Eglė mane taip pat vertė kraustytis į naujus namus, reikalavo pinigų“, - apie E. Malinauskaitę DELFI papasakojo P. Aršauskas.

DELFI susisiekus su E. Malinauskaite, mergina buvo lakoniška. "Tai šmeižtas", - sakė ji.

Portalui 15min.lt ji teigė, kad jiedu su Pauliumi nebuvo susitikę. „Mes net nebuvome susitikę. Esu šokiruota, kiek žmogus gali prikurti“, – portalui kalbėjo buvusi P. Aršausko draugė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (486)