Dovilė Urbanaitė nusprendė palyginti, kokios kainos už dviejų kambarių butą būtų Ispanijos saloje Tenerifėje ir Lietuvos Palangoje. Pasiūlymai, kuriuos rado per Booking.com apartamentų užsakymo platformą, ją, švelniai tariant, šokiravo.

Angliškai, kad suprastų jos skundo esmę ir užsieniečiai draugai, ji feisbuke po tokių paieškų parašė.

„180 eurų (už naktį – DELFI). Šių dviejų butų kaina yra visiškai vienoda, užsisakinėjau šiam savaitgaliui. Vienas yra Tenerifėje, o kitas – Lietuvoje (Palanga). O, Dieve. Kad ir kokia Lietuvos patriotė esu, tačiau tai daugiau nei šlykštu“, – socialiniame tinkle piktinosi ji.

DELFI atsiųstose viešbučių nuorodose buvo matyti, kad lietuviškų apartamentų kaina sumažėjo iki 160 Eur už naktį, tačiau D. Urbanaitė persiuntė vaizdo įrašus, kuriuose vis dar matyti 180 Eur kaina.

„Nukrito kaina 20 Eur... Matyt, niekas neužrezervavo, todėl nutarė pigiau „prastumti“, – DELFI juokdamasi komentavo mergina.

Apartamentų nuorodas galite pasižiūrėti ČIA ir ČIA.

Mes siūlome DELFI skaitytojams įvertinti, kur už tokią pačią buto kainą pasirinktume savo poilsiui:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)