113
Kitas

Avinas

Pirmomis rugpjūčio dienomis būkite atsargūs, kaip porceliano parduotuvėlėje, kad netyčia neužkabintumėte ir nesudaužytumėte to, ką ilgai kūrėte: ar tai būtų gražūs tarpusavio santykiai, ar įdomi, kūrybinga veikla.

Kita vertus, šiomis dienomis Venera keliaus karališkuoju laipsniu, tad sektųsi ieškantiems sutarimo, norintiems kurti harmoniją.

Rugpjūčio 6 d. Lilit iškeliaus iš Ožiaragio į Vandenio ženklą. Planuodami permainas, joms kruopščiai pasiruoškite, jas gerai apgalvokite.

Vėlesnėmis, rugpjūčio 7-8 dienomis Venera keliaus griaunamuoju Svarstyklių laipsniu. Šios dienos nėra tinkamos finansiniams sprendimams, sutarčių pasirašymui.

Šeštadienį – rugpjūčio 11d. – dalinio Saulės užtemimo metu, rytinis laikas nėra palankus išvykoms ir kelionėms. Juolab, kad ši diena - tai ir 28-29 ir 1-oji Mėnulio diena, kai keisis Mėnulio fazė. Tad jums pravers atidumas keliuose ir buityje.

Rugpjūčio trečioji dekada, Veneros ritmų Svarstyklių ženkle įtakoje, palanki susitikimams, darbo pokalbiams, deryboms.

Po rugpjūčio 23-os dienos, Saulei pradėjus kelionę Mergelės ženklu, spręskite finansinius klausimus.

Paskutinės rugpjūčio dienos auginantiems mažuosius kupinos mokyklinių rūpestėlių, jos palankios ir buitinių klausimų sprendimui. O tarp jų raskite laiko pasidžiaugimui vasara.

Šaunaus ir sėkmingo rugpjūčio jums linki astrologė Lolita Žukienė!
113
Kitas

Avinas