„Liepos 24 d., apie 19:30, pirkau torčiuką su maskarponės sūriu šeimyninei šventei. Etiketėje buvo nurodyta, kad gaminys galioja iki liepos 26 d. Persinešęs namo, po vakarienės tikėjausi pavaišinti namiškius desertu, bet atsipjovus pirmąją porciją, ranka su peiliu sustingo ore – didelė gervuogė buvo apipelijusi.

Tortą teko išmesti net neparagavus ir šventės pabaiga buvo sugadinta. Deja, nepagalvojau išsaugoti čekio, tad nešti tortą atgal į parduotuvę nebuvo prasmės. Perspėjimas kitiems pirkėjams – pirkdami „Maksimoje“ tortus ir kitus saldžius kepinius įsitikinkite, kad jame nėra pelėsio!“, – DELFI rašė vilnietis.

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė DELFI tvirtino, kad dėl situacijos labai apgailestauja ir pirkėjo atsiprašo.

„Parduodamų maisto produktų kokybės užtikrinimas – mūsų veiklos prioritetas. Dekoruodami konditerijos gaminius uogomis ar kitomis detalėmis, mūsų konditerijos meistrai dirba labai kruopščiai: kiekvieną uogą, vaisių ar dekoro detalę įdėmiai apžiūri, įsitikindami, jog produkto kokybė atitinka reikalavimus.

Tačiau šiuo atveju galėjo taip atsitikti, jog pirkėjo užfiksuotoje nuotraukoje gaminiui dekoruoti panaudotą uogą pažeidė mikroįtrūkimas, kuris paskatino produktą sugesti žymiai greičiau nei yra įprasta. Labai gaila, kad nekokybišką produktą pirmas pastebėjo klientas, o ne mūsų darbuotojai. Šią situaciją laikome tikrai ne kasdieniu, o išskirtiniu, vienetiniu atveju ir pirkėjo dar kartą nuoširdžiai atsiprašome“, – sakė ji.

Taip pat patarė, kad susidūrus su nesklandumais ar kilus klausimams, kviečia klientus susisiekti ir skambinti nemokama informacine linija (880020050), rašyti el. paštu klientai@maxima.lt ar tiesiog kreiptis į „Maximos“ parduotuvių darbuotojus ir atsakys į rūpimus klausimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)