“Paskutinę vasaros dieną Vilniuje nusileis ateiviai. Ir tai įvyks grupės SEL pasirodymo metu”, - informavo garsenybė ir nesileido į platesnius komentarus.

Per 25 metus trunkančią fenomenalią karjerą grupės SEL komanda ne kartą stebino gerbėjus netradiciniais sprendimais, įspūdingais specialiais efektais, unikaliais sceniniais sprendimais.

Gerbėjai iki šiol negali pamiršti šou prieš metus, kuriame kartu su atlikėjais ant scenos pasirodė pasakiškus pinigus kainuojantis titaninis robotas. Jis šoko kartu su E.Dragūnu.

Šiais metais, koncerte Vilniuje SEL komanda taip pat sugalvojo dar niekur nerodytą šou elementą, kuris, pasak Egidijaus, pranoks bet kokius lūkesčius. Tačiau kaip dažnai mėgsta akcentuoti pats grupės lyderis, nesinori visko išpasakoti iš anksto.

“Man labai patinka stebėti žmonių reakciją, kai jie ateina į renginį, tikėdamiesi gero šou, o išeina iš jo patyrę 100 kartų stipresnius įspūdžius. Ta žmonių išankstinė nuomonė, kurią keičia pateisinti lūkesčiai, man suteikia fantastiškus jausmus. Tai varo mane į priekį ir toliau motyvuoja dėl savo klausytojų organizuoti sausakimšas arenas ar lauko estradas renkančius šou”, - kalbėjo E.Dragūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)