Tiesa, Kaminkelio gatvėje, esančioje vos 4 km nuo Centro, pavasarį buvo žadėta įrengti šaligatvį, gatvės apšvietimą, bet tai taip ir liko pažadai... Bet pažadą nedoriems statytojams, leisti statyti daugiabutį vietoj vaikų aištelės, kaip matome, valdžia įvykdė! O juk buvo galima daugiabučiui suteikti laisvą sklypą netoliese, gyventojai raštu siūlė savivaldybei... Net nesiteikė atsakyti.

Dienos eina trumpyn ir vaikams teks eiti į naują aikštelę kvartalo pakrašty vakaro prieblandoje ir per važiuojamąją gatvės dalį. Iš valdžioje esančių liberalų toks palankumas verslui gal ir tikėtinas, bet štai koalicijoje esantys lenkai skelbiasi esantys „krikščioniškų šeimų sąjunga“.

Rinkimai artėja, ir mes, gyventojai, nei pražudytos vaikų aikštelės, nei eilinių pamirštų pažadų neužmiršime, ponas mere...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja Vilniaus miesto savivaldybės Rinkodaros ir komunikacijos skyriaus specialistė Sonata Sliekaitė

Tai Nacionalinė žemės tarnyba (NŽT) sugrąžino privačiam savininkui sklypą (Kaminkelio g. 35 D) kuriame stovėjo aikštelė. Aikštelę teko iškelti, nes teritorijoje buvo atstatyta nuosavybė ir nekilnojamojo turto savininkas turi teisę juo laisvai ir netrukdomai disponuoti.

Vaikų žaidimų aikštelė, išnagrinėjus artimiausias teritorijas, perkeliama į artimiausią įmanomą vietą (Kaminkelio g. 15). Tam buvo gautas NŽT leidimas, parengtas ir nustatyta tvarka suderintas iškėlimo projektas, kurio darbams atlikti skelbtas viešasis konkursas ir pasirašyta sutartis su šiuo metu darbus vykdančiu laimėtoju UAB

„Ekonomus“, kuris darbus turi atlikti per 14 d. Rangovui išduotas leidimas kasinėjimo darbams atlikti.