„Kelionės traukiniu – ne tik saugesnis ir aplinkai draugiškesnis keliavimo būdas. Tai ir unikali keliavimo patirtis. Nors traukinio į „Meridiano“ aikštę ir neatvarysime, tačiau mūsų paviljone lankytojai tikrai turės galimybę pasijusti lyg sėdėtų traukinio kėdėje ir skrietų pro gražiausius Lietuvos kampelius“, – sako „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Skvere prie burlaivio „Meridianas“ veiksiantis „Lietuvos geležinkelių“ paviljonas lankytojams bus atviras nuo penktadienio 14 val. Čia visą savaitgalį šventės svečiai ne tik turės galimybę leistis į virtualią kelionę traukiniais po vaizdingiausius Lietuvos kampelius, bet ir dalyvauti interaktyviame žaidime, atrasti naujas turistines kryptis ir gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus apie keliones traukiniu.

Turizmo skvere neatrastus Lietuvos kampelius taip pat pristatys Šiaulių, Anykščių, Birštono, Molėtų, Zarasų, Ignalinos, Druskininkų, Kėdainių, Ukmergės turizmo informacijos centrai. Čia bus galima sutikti ir trečius metus dalyvaujančius Klaipėdos regiono turizmo informacijos centrus, tarp kurių – Klaipėdos, Neringos, Palangos, Kretingos, Skuodo, Šilutės atstovai. Save pristatys ir Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centras, „Kaunas In“, Valstybinis turizmo departamentas, „Kūrybinių industrijų dokas“, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Užsienio ryšių ir turizmo skyrius.

Ekstremalių pojūčių mėgėjus Jūros šventės metu „Lietuvos geležinkeliai“ taip pat pakvies į jau antrąjį kartą Klaipėdoje vyksiantį Drezinų ralį. Unikalią pramogą išbandyti galės visi norintys – tereikia surinkti 3–4 asmenų komandą ir atvykti į varžybas ketvirtadienį, liepos 26 d., Klaipėdos geležinkelio stotyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)