„Kaip ir jus visus, mane prislėgė žinia apie Demi“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Nickas.

J. Jonas taip pat palaiko buvusią merginą tokiu nelengvu metu.

„Kartu su jumis mintimis esu su @DDLovato. Jai reikia mūsų maldų ir paramos. Mes puikiai žinome, kokia esi stipri, Demi“, – savo 9,9 mln. sekėjų parašė jis.

J. Jono ir Nicko vyresnis brolis Kevinas taip pat siunčia dainininkei savo palaikymą ir ragina melstis už jos sveikatą.

Dainininkė iš savo namų Holivudo kalvose į ligoninę skubiai išvežta antradienį prieš pat vidurdienį. Skelbiama, kad ji buvo rasta be sąmonės. Įtariama, jog perdozavo narkotikų.

Teisėsaugos šaltinis patvirtino, kad atvykę medikai D. Lovato davė medikamentų, kurie padeda opiatų perdozavimo atveju.

Nors ir spėliojama, kad D. Lovato galėjo perdozuoti heroino, TMZ skelbia, kad žvaigždė atsisakė paramedikams atskleisti, ką vartojo, o namuose pareigūnai jokių narkotinių medžiagų nerado.

Šaltinis žurnalistams sakė, kad ji neperdozavo heroino, tačiau daugiau detalių nepateikė. Kaip ten bebūtų, D. Lovato seniau yra turėjusi problemų dėl narkotikų.

„Jos draugai buvo pasiruošę, jog tai bet kada gali nutikti, nes pastaruoju metu ji daug vartojo. Prieš nelaimę visą naktį namuose vyko vakarėlis. Laimei, „Narcan“ vaistai padėjo, ir ji atsigaus“, – teigia šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)