Nors, kaip pasakoja Ą. Žvagulis, austrių baras užsidarė jau gana seniai – mėnesis ar du po Naujųjų metų, viešai apie tai verslininkas prabyla tik šiandien.

„Niekada niekas apie tai nekalba garsiai. Tiesiog netiko konceptas ir viskas. Taip pat prisidėjo ir tai, kad skyrėmės su verslo partneriais“, – DELFI sakė Ąžuolas.

„Atsiliepimai buvo geri, tačiau neužteko klientų. Matyt, mūsų baras atrodė per brangus. Man draugai net sakė, kad iš lauko pusės einant, regis, net baisu užeiti į vidų. Sakė, kad viskas atrodė labai prabangiai. Matyt susidarė įspūdis, kad čia bent 200 eurų teks palikti dviems žmonėms, tačiau taip nebuvo. Dėl to kaltę turiu prisiimti tik aš, nes pateikiau ne tokį baro įvaizdį“, – teigė verslininkas.

Baras „Épernay“ per savo gyvavimo laikotarpį turėjo dvi vietas – atidarymas įvyko Etmonų gatvėje, o kiek vėliau ši vieta persikėlė į Vilniaus gatvę, tačiau ten sėkmė taip pat neaplankė.

„Yra tų prabangių restoranų nemažai, tačiau pažiūrėkite, toje pačioje gatvėje ilgiausiai išsilaiko tos vietos, kurios dirba paprastai, nuoširdžiai. Sėkmė aplanko paprastume, tad mes pasimokėme iš šio pavyzdžio ir kitą kartą darysime kitaip“, – tikina pašnekovas.

Kalbėdamas apie šią nesėkmę verslininkas nepraranda optimizmo ir atskleidžia, kad jau visai netrukus jį pamatysime už kitos maitinimo įstaigos vairo.

„Nėra jokių blogų emocijų. Nebandysi – nieko nepasieksi. Juk ne veltui sako, kas nerizikuoja – tas negeria šampano. Atidarome jau naują vietą, kada būsime pasiruošę – pranešime apie tai visiems. Tai taip pat bus susiję su maistu. Darysiu tai, ką moku geriausiai“, – šypsenos nepraranda Ą. Žvagulis.

Ą. Žvagulio baro antrojo gimtadienio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)