Į koncertą susirinko būrys skėčiais ir lietpalčiais nešinų gerbėjų, kurie mielai fotografavosi ir susidomėję klausėsi mylimos atlikėjos lyriškų dainų.

Kaip buvo rašoma organizatorių pranešime spaudai, J. Ware vardą galima išvysti „Mercury Prize", MOBO ir BRIT apdovanojimų nominantų sąrašuose. Visi trys jos albumai pateko ne tik į perkamiausių albumų sąrašus, bet ir buvo liaupsinami muzikos kritikų bei klausytojų.

Didžiosios Britanijos žvaigždės pasirodymas Lietuvoje įtrauktas į pasaulines gastroles „Glasshouse", kurių metu dainininkė pristato praėjusių metų rudenį išleistą to paties pavadinimo trečiąjį albumą.

Dainininkė daug dėmesio skiria gerai fizinei formai ir kokybiškam maistui, todėl dar prieš šį koncertą pageidavo, kad viešbutyje, kuriame ji apsistos, būtų sporto salė. Viešnagės metu Didžiosios Britanijos soulo atlikėja pageidavo gauti organinės kilmės ir mažai kaloringų produktų.

Koncerto organizatoriams Lietuvoje buvo iškelti ypač aukšti techniniai reikalavimai. Ne ką mažesni reikalavimai yra susiję ir su pačios atlikėjos, jos komandos bei žiūrovų saugumu.

„Be įprastų saugumo priemonių, atlikėjos komanda pageidavo, kad į koncertą nebūtų leidžiama įsinešti minkštų ir plastmasinių žaislų, didesnių metalinių raktų pakabukų, metalinių žiebtuvėlių ir t. t.", – sako koncerto organizatoriai.

J. Ware koncertą apšildė Ieva Zasimauskaitė, kuri yra šios atlikėjos gerbėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)