36 metų mylimajai verslininkas savaitgalį suorganizavo spontanišką išvyką į Veneciją, nes jo žmona panoro itališko maisto.

Prie jaukios vakarienės nuotraukos A. Ohanianas parašė: „Vakarienei ji norėjo itališko maisto, taigi...“.
Žinoma, garsios poros gerbėjai dėl tokio romantiško poelgio pradėjo eiti iš proto ir girti vyrą. Į romantišką kelionę Venecijoje pora leidosi su dešimties mėnesių dukrele Alexis Olympia.
Išvykdamas iš Italijos, A. Ohanianas socialinėje žiniasklaidoje parašė: „Venecija mums paliko didžiulį įspūdį. Neabejotinai sugrįšime. O dabar laukia daug darbų...“.

Nors daug dėmesio skiria sportui, neseniai Serena pareiškė, kad savo vienintelei atžalai laiko ir meilės ji atras visada.

Štai ką apie motinystę teniso žvaigždė parašė socialiniame tinkle „Twitter“: „Prieš 319 dienų pagimdžiau savo stebuklą @OlympiaOhanian ir visas tas 319 dienų praleidau su ja. Man labai pasisekė“.

S. Williams ir „Reddit“ įkūrėjas A. Ohanianas dukrelės susilaukė 2017 metų rugsėjo 1-ąją.
Nors Serena ir teigia, kad dabar pagrindinis jos darbas – būti mama, ji vis tiek randa laiko sportui, kelionėms ir verslui. Kartais viską suderinti visgi sunku: per Vimbldono turnyrą ji socialiniame tinkle atskleidė, kad dėl treniruotės nepamatė, kaip jos dukra žengia pirmuosius žingsnius.

„Ji žengė pirmuosius žingsnius... Treniravausi ir to nepamačiau. Verkiau“, – parašė S. Williams.

S. Williams ir A. Ohanianas apie sužadėtuves pranešė 2016 metų gruodžio 29 dieną, o 2017 metų lapkričio 16 dieną susituokė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)