Sofa – tai baldas, kurį rasite kiekvienuose namuose. Galima sakyti, kad tai yra kertinis namų akmuo, kuris per savo tarnavimo laiką mato labai daug. Čia praleidžiate daugiausia vakarų su šeima, patiriate džiugių ir liūdnų akimirkų, ja mėgaujasi jūsų vaikai bei anūkai. Todėl be abejonės verta investuoti į kokybišką baldą. Tai ilgalaikė investicija ir po kelių metų jums tikrai nereiks "sukti galvos", kokią sofą išsirinkti dabar?

Kokią sofą renkatės, priklauso nuo jūsų namų erdvės, interjero dizaino ir žinoma, poreikių. Ši retro stiliaus kampinė sofa „Marta“ yra labai elegantiška ir solidi. Čia gali tilpti visa šeima. Jei įrenginėjate erdvų biurą - ji taip pat puikiai tiks. Šiais laikais, kai gyvenimo tempas yra labai didelis, labai svarbi yra kiekviena minutė, kurią skiriame savo poilsiui.

Kampinė sofa „Marta“ (ISKU nuotr.)

Sofa „Marta“ turi aukštas medines kojas, kurios suteikia jai lengvumo jausmą ir erdvų vaizdą. Greta ar po ja galite patiesti aukštos kokybės kilimą ar kiliminę dangą. Pasirinkite jums patinkančius sofos apmušalus bei kojelių spalvą - medžiagos tekstūra bei spalva gali iš esmės pakeisti bendrą vaizdą. O galbūt net išdrįsite parinkti jai žaismingus ir gyvumo suteikiančius rožinius apmušalus?

Sėdimoji dalis bei atlošas yra nuimami, todėl lengvai išvalysite susikaupusius trupinius, dulkes. Šios sofos nugarinė dalis taip pat pilnai padengta gobelenu, todėl „Marta“ sofą galite drąsiai statyti svetainės viduryje.

Užsakymo nr.: PT_78641633