Pasirodo, kad princas George'as šeimos rate turi pravardę, rašo express.co.uk. Ją tėvai prisijaukino tuomet, kai jų atžalą taip pradėjo vadinti bičiuliai.

Mažylis, kuris gimė liepos 22 d. 2013 metais yra pirmoji Kembridžo kunigaikščių atžala. Iškart po kūdikio gimimo, princą George'ą imta vadinti jo vardo ir pavardės trumpiniu – PG.

Oficiali gimimo dienos proga paviešinta princo nuotrauka:

Pilnas berniuko vardas yra George'as Alexanderis Louisas, tačiau jo pilnas titulas skamba taip – Jo Karališkoji Aukštybė Kembridžo Princas George'as arba Kembridžo Princas George'as.

Mažylis yra trečias eilėje į karaliaus sostą.

Paskutinį kartą mažasis princas viešumoje matytas per savo broliuko, princo Louise'o krikštynas, vykusias Šv. Jameso rūmuose. Tai buvo reta proga ir vėl pamatyti karališkosios šeimos penketuką drauge.

Mažylis George'as jau įveikė pirmuosius mokslo metus pietų Londono Thomaso Battersea mokykloje.

Šviesių plaukų mažylis buvo pakrikštytas karališkoje koplyčioje Šv. Jameso rūmuose lapkričio 23 d. 2013 metais. Mažytėje ceremonijoje, kaip įprasta, dalyvavo tik artimiausi šeimos nariai.

Penktojo gimtadienio proga bus išleista moneta, skirta pagerbti princą George'ą. Jos taip pat buvo išleistos ir per pirmąjį bei antrąjį gimtadienius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)