Pirkėja DELFI rašė, kad prekybos tinklas „Maxima“ dalino nuolaidų kuponus „Maxipramogos“ – už tam tikrą pirkinių vertę duodavo nuolaidų kuponus.

„Prisirinkome pakankamai tų nuolaidų ir bandėme pasinaudoti, bet nusipirkus bilietus į „Forum Cinemas“ 4 žmonėms per „Maxipramogas“ mums kainavo 24,78 Eur., pabandžius pirkti 4 žmonėms bilietus per internetinį minimo kino teatro puslapį, kaina išėjo 18 Eur be nuolaidų“, – akivaizdžiu skirtumu dalinosi ji.

Pasak moters, „Maximos“ atstovų užklausus, kur čia jie įžvelgia nuolaidą, jie atsakė, kad kainos panašios. „Geras, panašios tik 6,78 Eur be nuolaidos pigiau nei su nuolaida... Kodėl jie apgaudinėja klientus su savo nuolaidomis? Panaši situacija ir su nuolaida „Cancan“ picai“, – tvirtino ji.

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė komentavo, jog iki birželio 11 d., apsipirkdami jų parduotuvėse, pirkėjai galėjo gauti specialius akcijos „Maxipramogos“ nuolaidų kuponus.

„Juos panaudoję, net iki kitų metų vasario 1 d. klientai gali įsigyti bilietų su nuolaidomis įvairioms pramogoms visoje Lietuvoje. Svarbu akcentuoti, jog nuolaidos suteikiamos tik konkretiems akcijoje „Maxipramogos“ dalyvaujantiems pasiūlymams.

Pavyzdžiui, akcijos „Maxipramogos“ nuolaidą kino bilietams galima gauti įsigyjant dvigubą bilietų komplektą, kurio įprasta kaina 14, o pasinaudojus akcijos kuponais, 12, eurų. Tai bilietai apsilankyti kino teatre penktadienio vakarą, savaitgalio popietę ar vakare. Du tokie komplektai su aptarnavimo mokesčiu (0,39 eurai už vieno bilietų komplekto aptarnavimo mokestį) kainuoja 24,78 eurus“, – aiškino atstovė.

Jos teigimu, kino teatras taip pat siūlo įsigyti bilietų komplektą dviem asmenims į filmus, rodomus pirmoje dienos pusėje darbo dienomis, kainuojantį 9 eurus. Du tokie komplektai kainuoja minimus 18 eurų. „Tačiau šiam bilietų komplektui akcija „Maxipramogos“ nėra taikoma. Toks pat principas galioja lyginant ir kitų pramogų kainas“, – informavo E. Dapkienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)