Šią situaciją moters vyras vertina šaltai ir nuo plačių komentarų susilaikė.

„Mano atsakymas labai paprastas – savo asmeninio gyvenimo aš nekomentuoju. Kai kalbėsime apie kitus dalykus, pavyzdžiui, eismo saugumą – prašau“, – DELFI sakė S. Brundza.

Paklaustas, ar jau prasidėjo skyrybų procesas, buvęs garsus lenktynininkas atsakė trumpai: „Kol kas dar niekas nėra išspręsta iki galo“.

Portalo 15min žiniomis, teisėjus pasiekė A. Brundzienės prašymas dėl santuokos nutraukimo, turto padalijimo, iki santuokos įgyto turto pripažinimo bendrąja daline nuosavybe ir kitų su santuokos nutraukimų susijusių klausimų.

Prieš kelerius metus S. Brundza buvo vienas turtingiausių Seimo narių.

Stasys Brundza su šeima 2015 metais iš viso deklaravo turto už 4 mln. eurų - tai yra beveik 0,8 mln. mažiau, nei 2014-aisiais (buvo 4,78 mln. eurų). Tiesa, šeima grąžino per 0,9 mln. eurų iš 2014-aisiais turėtos 1,61 mln. eurų paskolos: parlamentaras tuomet jau nurodė turintis grąžinti tik 690 tūkst. eurų. Didžiąją dalį jo šeimos turto sudarė nekilnojamasis turtas (3,2 mln. eurų), dar 619 tūks. eurų - santaupos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)