Kaip rašoma policijos pranešime, liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi Sandra Grafinina.

Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška. Nustatyta, kad Sandra Grafinina liepos 1 d. grįžo į Lietuvą.

Asmenis, žinančius apie šios moters buvimo vietą, prašytume paskambinti telefonais (8 41) 397 607 arba (8 605) 67879, arba parašyti elektroniniu paštu solveiga.kardase@policija.lt.

DELFI primena, kad Sandra yra buvusi „Olialia pupytė“, kuri labiausiai spaudoje išgarsėjo dėl savo skandalingų santykių su vyru. Sutuoktinio pavardę West-Macaulay pasirinkusi moteris tuomet didžiavosi milijonais sąskaitose, akcijomis prestižinėje įmonėje, pilimis Didžiojoje Britanijoje, prabangiu gyvenimu.

Tiesa, ilgai meilė Sandros namuose neužsitęsė. Žiniasklaidoje rašyta, kad jos vyras Nigelas esą smurtavo prieš žmoną, todėl ji pareiškė norą skirtis. Negana to, sutuoktinis patikino, kad visi turtai ir prabanga tėra Sandros melagystės. Pora turi dukrą. Sandra taip pat augina sūnų iš pirmosios santuokos.

Buvo žinoma, kad nuo vasaros pora gyvena atskirai: Nigelas – Didžiojoje Britanijoje, o Sandra – gimtuose Šiauliuose.

Dar šių metų sausį žiniasklaidą buvo apskriejusi žinia, kad sutvardyti įsisiautėjusią Sandrą prireikė policijos pareigūnų pagalbos. Tąkart leisgyvę moterį namuose rado jos mama, kuri iškvietė medikus. Ligoninėje buvusi „Olialia“ mergaitė elgėsi agresyviai, todėl medikams prireikė policijos pagalbos. Po incidento S. West Macauly buvo nustatytas 3,21 prom. girtumas, nors moteris teigia, kad nevartoja alkoholio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)