Kaip manote, kokios ji spalvos? Atsakymas jus nustebins.

Kaip rodo tyrimai, dauguma moterų pirmenybę teikia vienos spalvos apatiniams – juodiems. Universalu, praktiška ir puikiai dera prie beveik visų garderobo daiktų. Antroje vietoje yra baltos spalvos apatiniai, o trečioje – kūno spalvos. O štai gundanti raudona spalva paklausia tampa per Valentino dieną ir Kalėdas. O veltui. Juk būtent raudonos spalvos (visai ne kūno spalvos ar šviesi) liemenėlė po baltais drabužiais bus mažiausiai matoma. Nustebote? Tai galima logiškai paaiškinti.

Pasirodo, nepaisant rasių ir odos atspalvių įvairovės, žmogaus oda turi rausvą atspalvį. Spalvingumo stebuklai ir optinio suvokimo ypatumai lemia, kad būtent raudona po baltu audiniu labiausiai susilieja su kūno spalva ir atrodo nepastebima. Pabandykite po baltais marškinėliais apsirengti baltą liemenėlę, o paskui raudoną – skirtumas priblokš.

Liemenėlė

Tačiau nepamirškite unikalių odos atspalvių. Jeigu norite kaip įmanoma labiau užmaskuoti liemenėlę, labai šviesios odos savininkės turėtų rinktis klasikinės raudonos spalvos apatinius. Įdegusioms ar tamsiaodėms damoms labiau tinka vyno atspalvis ar madingasis „burgundiškas“. O štai fuksijos ar rožinis – kategoriškai „ne“. Tokius apatinius po baltais drabužiais pastebės kiekvienas.

Taigi, kitą kartą iš spintos imdamos baltą palaidinę nepamirškite, kad geriausiai prie jos dera raudona liemenėlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)